Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Super ze Ania wyznaczylo owulke
Czekaja czy moge o cos spytac? Jesli nie chce odpowiadac to zrozumiem.. Widźe źe w 12 tyg poronilas.. To w 12 tyg sie dowiedzialas? Ja poronilam w 9/10 i teraz sie boje troche..
Siedze u sis, pozniej musze do gina jechac bo mam problemy z tym l4zla jestem i nerwowa strasznie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Niee zajady u mnie jak się robią to pach pach i jest, a tu mam spuchnięty srodek ust, twardy, obrzmiały i bolący
w dodatku jak dotykam jedną wargą do drugiej to w tym miejscu mnie zaczyna kłuć i swędzieć i mam wrażenie odrętwienia... poczekam czy nic więcej sioę nie zrobi, najwyżej do lekarza skoczę i tyle
-
Ruda tak w 12 tygodniu miałam poronienie zatrzymane. ciąza zatrzymała się na 9tc z tym że tydzień przed dniem w którym odwiedziłam się ze serduszko ni bije byłam na USG i widziałam maluszka serduszko i jak sobie skakał.
U mnie od początku coś było nie tak ciąża byla za mala względem OM o 2 tygodnie. A na samym poczatku było podejrzenie pustego pecherzyka. Miałam tez plamienia ale zaden lekarz na to nie zareagował i na wysokie TSH tez nie.
Takze nie stresuj sięjesli maluszek dobrze rosnie plamien nie masz ani zadnych innych objawow napaweno bedzie ok:)
głowa do góry:)
jaki masz problem z l4?? -
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Może to opryszczka ? Bo z opisu mi pasuje właśnie
Nie wiem, nigdy nie miałam.... POsmarowałam maść zobaczę czy coś pomoże jak nie to lecę po wapno do apteki bo wysłałam mamie zdjęcie i powiedziała, ze może to jakieś uczuclenie... -
Ruda - na pewno bedzie wszystko w porzadku zalatwisz sobie to L4
a maluszek bedzie pieknie poznije ci sie dawal we znaki nocami
Dziewczyny ja wierze ze kazda z nas wreszcie sie doczka swojego malenstwa - a w szczegolnosci Wy dziewczynki ktore już tyle przeszłyscietrzymam za to mocno kciukki
Eweloka84, Czarnula87, czekaja, Madziuszka, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Nie wiem, nigdy nie miałam.... POsmarowałam maść zobaczę czy coś pomoże jak nie to lecę po wapno do apteki bo wysłałam mamie zdjęcie i powiedziała, ze może to jakieś uczuclenie...
nazywa, nie zaszkodzi a może pomoże
-
nick nieaktualny
-
Po 15 jade po skierowanie na dalsze badania ginka mówiła że mam zrobić tylko LH i FSH. Ale chyba znowu zrobię więcej tych badań. Nie rozumiem dlaczego ona tak mało tego zleca zwłaszcza że jej mówiłam że mam za darmo
-
Olga przecież kiedyś musisz mieć spokojny wykres a nie same szalone
oby było takich więcej a w sumie oby jak najszybciej się udało.
Żeby się udało każdej z nas a potem założymy sobie ploteczkowy wątek na bellyi będziemy marudzić o mdłościach zgagach i innych fajnych ciążowych dolegliwościach no i fotografować nasze brzuszki
Eweloka84, Ania_84, Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
O tak juz mam tytul Ploty ploty ploteczki cd - czyli jestesmy w ciązy
Dorotucha, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie
czyli dziecwzyny misja - zachodzimy w ciaze zeby utworzyc nowy watek na belly
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe, ja dzisiaj czuję takie pokłuwanie ni to w szyjce nit o tak pod lewy jajnik.
I dodatkowo zaznaczyłam sobie na skierowaniu od ginka kilka badań do zrobieniapoójde pięknie zrobię i odbiorę od niego wyniki
może się nie kapnie że mi nie zaznaczał ich
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dokładnie jak co cykl o 0,4
czyli nic się nie zmienia
chociaż zazwyczaj sprawdzam tak koło 12:30
i wtedy zawsze jest róno 0,4 teraz mi wyszlo niecałe 0,4
Czarnula87 lubi tę wiadomość