Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga i tak musimy czekac wiec luzik
dziewczyny jesli sie uda- jakims cudem to wam przesle mega pake wirusó
ale poki co czekamyCzarnula87, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:noo to do poniedziałku jajko zniose hahahaha
Ja ide we wtorek i też juz kopytkami przebieram;)
wprawdzie tylko na NFZ ale może cos uda sie zobaczyć i nie zbyje mnie tak latwo:)
takze czekam razem z Toba:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
wiesz co sprobuje doczekac do terminu @ choc w 13 dpo koncze lutke wiec moze wteyd jalis bedzie dawalo nadzieje
Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Nie mam pomysłu co zrobic na obiad:)
i tak sie zastanawiam nad ta zapiekanka co chyba Olga pisala z serem plesniowym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mi sie kojarzylo ze to zapieknaka
dobra Olga - czyli czekamy poki co i synchronizujemy zegary biologiczne ;P
I co najwazniejsze nie nakrecamy sieCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Ruda tak w 12 tygodniu miałam poronienie zatrzymane. ciąza zatrzymała się na 9tc z tym że tydzień przed dniem w którym odwiedziłam się ze serduszko ni bije byłam na USG i widziałam maluszka serduszko i jak sobie skakał.
U mnie od początku coś było nie tak ciąża byla za mala względem OM o 2 tygodnie. A na samym poczatku było podejrzenie pustego pecherzyka. Miałam tez plamienia ale zaden lekarz na to nie zareagował i na wysokie TSH tez nie.
Takze nie stresuj sięjesli maluszek dobrze rosnie plamien nie masz ani zadnych innych objawow napaweno bedzie ok:)
głowa do góry:)
jaki masz problem z l4??
Dziekuje kochana za odpowiedz
Mam problem, bo mieszkam za granica a zalatwialam l4 w pl i zle mam wypisane, i musze latac prosic sie itd... Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow -
czekaja wrote:Ja ide we wtorek i też juz kopytkami przebieram;)
wprawdzie tylko na NFZ ale może cos uda sie zobaczyć i nie zbyje mnie tak latwo:)
takze czekam razem z Toba:)czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:A jak wszystkie bedziemy w ciazy bedziemy siedziec i sie przepisami wymieniac:)
ooo moze jakas zapiekanka albo danie takie;)??
Makaron z brokułami, szynką i serem plesniowym.
-ser lazur (trójkąt)
- makaron rurki (penne)
- 2 brokuły
- 3-4 łyżki słodkiej śmietany
- 5-6 ząbków czosnku
- szynka (pokrojona w paseczki ok. 10-15 dag w plastrach)
Masło rozgrzać na patelni, dodać ugotowane na półtwardo różyczki brokuła. Wymieszać. Pokruszyć ser. Dodać śmietankę, czosnek - przez praskę, odrobinkę soli, pieprz, szynkę. Mieszać do podgrzania. Ser musi się rozpuścić.
Dodać ugotowany z olejem makaron i jeszcze chwilkę podgrzać.
Najlepiej podawać na ciepło:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Eweloka masz na NFZ czy prywatnie??
a w ogole to ja taka zestresowana jak do niego dzowniłam , ze on do mnie ze na 15.40 a ja ok 19.40 hahaha smiac sie zaczał ;pDorotucha lubi tę wiadomość