Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo łaskawa pani wreszcie sie ujawnila- a jakbyscie zobaczyli mine mojego jak wpisalam i wyznaczylo.. pyta sie i co bedzie bejbik?? ja mowie ze wreszcie sa jakies szanse bo jajo sie namyslilo
a ten mnie wycalowal...nie wiem co mu w tym cyklu tak bije
tylko boje sie ze @ przyjdzie wprzewidywanym terminie czyli za 4 dni ale moze lutka wydluzy mi fazeEweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Taa wiecie co moj powiedzial - noo moze magiczne urodzinowe plemniczki dotra do celu
wariat jest jak nie wiem
ehh powiem wam ze mi ulzylo z ejednak ta owulka jestEweloka84, Madziuszka, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Madziuszka nie mam już opakowania tego leku a za cholere nie moge sobie przypomniec nazwy. Poszukam w necie dam znac.
Też mam tylkozgiecie i niestety mamy ten problem z bardzo bolesnymi miesiaczkami.
Jak nie miałam tego leku to po prostu radziłam sobie w ten sposob ze nie dopuszczałam do jego kulminacji. U mnie wystepowałm w 2dc wiec wiedziałam kiedy sie na niego przygotowac. Brałam leki pb takie normalne typu apap czy ibuprom zanim zaczeło bolec i to pomagałao. Przy palnowanej ciazy leki z ibuprofenem sa niewskazane wiec moze cos na bazie paracetamolu??
Też łykam zapobiegawczo, ale moja @ jest nieprzewidywalna ! Tak sie cieszyłam że cykle sie regulują i co 33 sa a tu dupa przyszła 3 dni wcześniej i mnie zaskoczyła
-
Ania_84 wrote:Taa wiecie co moj powiedzial - noo moze magiczne urodzinowe plemniczki dotra do celu
wariat jest jak nie wiem
ehh powiem wam ze mi ulzylo z ejednak ta owulka jestoby miał dobre przeczucie
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ale poki co jedziemy dzis kupic cos siostrzencowi
juz ywmysli lam ze kupie im taki zestaw do nauki jedzenia
bo na teraz wszystko juz siostra ma
a znalazlam na necie takie zestawy miseczka kubek niekapek i sztuce
za 80 zl
Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nadrobiłam więc tak:
- przez mój przerost błony śluzowej macicy nie mogę zbytnio przeciągać cykli, w sumie gin kazał i cykl skrócić do 30 dni, ale nie posluchałamwięc ta lutka musiała być zaczęta już w tym cyklu;
- nie płaczę nad owulką bo jakoś wcale się nie zdziwiłam, że jej nie ma
- ANia też się nad tym 20dc zastanawiałam, no ale.... wszysatko by wskazywało że niby tak, ale temperatury swoje
- taki zestaw do nauki jedzenia superasna sprawa!! i mega się przydaje
- u nas całą noc i dzisiaj cały czas pada deszcz :]Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja tam dalej podtrzymuje u Ciebie 20dc
nie raz duzy skok tepki jest dopeiropo 3-4 dniach
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Nie wiem o co kaman, obudziłam się z takimi napuchniętymi ustami, na samym środku górnej i dolnej wargi mam mega sopuchnięte, twarde i bolące, w dodatku ni to swędzi ni to kłuje
i mam wrażenie że drętwieje
-
Dorotucha wrote:Ania Olga wy obie późną owulkę macie to może i obie zazielenicie tu nam
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiee zajady u mnie jak się robią to pach pach i jest, a tu mam spuchnięty srodek ust, twardy, obrzmiały i bolący
w dodatku jak dotykam jedną wargą do drugiej to w tym miejscu mnie zaczyna kłuć i swędzieć i mam wrażenie odrętwienia... poczekam czy nic więcej sioę nie zrobi, najwyżej do lekarza skoczę i tyle
-
Madziuszka wrote:Dziękuje Ci kochana
to na recepte jest ?
Niestety tak:( ale powiem ci że warto naprawde pomaga i czytałam własnie ze mozna brac do momentu zajscia w ciaze. Jedna dziewczyna pisała na forum ze ginekolog jej pozwolil do momentu zajscia:)Madziuszka lubi tę wiadomość