Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula jak najbardziej jest to możliwe,
Dorotucha ovufriend zaznacza owulacje po 3 dniach wyższych temperatur, ona jest prawdopodobna ale umowna, bo czasem skok następuje dopiero 2, 3 dni po owu, u mnie owu była albo w ten dzień który zaznaczał albo dzień wczesniejEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Paula jak najbardziej jest to możliwe,
Dorotucha ovufriend zaznacza owulacje po 3 dniach wyższych temperatur, ona jest prawdopodobna ale umowna, bo czasem skok następuje dopiero 2, 3 dni po owu, u mnie owu była albo w ten dzień który zaznaczał albo dzień wczesniejPaula_29 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie. Spowiadaj sie jak sie czujecie?
Ja dalej sie nie moge nacieszyc tymi sobrymi wiesciami od ciebie
A nastepne w kolejce jestesmy my, prawda Eweloka? Hehe
No i oczywiscie razem z nami reszta staraczekPaula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A dziękuje, u mnie wszystko ok, oprócz okropnej codziennej zgagi i bólu piersi nic mi nie jest. Czasem tylko pobolewa brzuch i plecy ale jakoś umiarkowanie. W sumie to czuje się całkiem zwyczajnie
Guniaczek, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
ojj czuje ze @ przyjdzie..bo mam wzloty i upadki na przemian rycze i wkurzam sie i smieje tylko bruch mnie nie boli ;/
-
Paula55 wrote:Ania to czekamy na wiadomosci.... Oby jednak nie przyszla!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No wlasnie. Spowiadaj sie jak sie czujecie?
Ja dalej sie nie moge nacieszyc tymi sobrymi wiesciami od ciebie
A nastepne w kolejce jestesmy my, prawda Eweloka? Hehe
No i oczywiscie razem z nami reszta staraczek -
Paula_29 wrote:Paula jak najbardziej jest to możliwe,
Dorotucha ovufriend zaznacza owulacje po 3 dniach wyższych temperatur, ona jest prawdopodobna ale umowna, bo czasem skok następuje dopiero 2, 3 dni po owu, u mnie owu była albo w ten dzień który zaznaczał albo dzień wczesniej -
nick nieaktualnyHejka. Chyba nie będę miała czasu na myślenie o bejbikach i staraniach. Dzisiaj wzięliśmy małemu meble do pokoju na raty. Będzie już miał swoje, a nie po mnie
Poza tym właścicielka mieszkania dzisiaj zadzwoniła, że przyszło wyrównanie za prąd na prawie 700 zł. No i teraz kombinujemy skąd tu je wziąć. Poza tym wychodzi nam już za mieszkanie z opłatami ok 1100 zł, a jak się wprowadzaliśmy tu rok temu to było ok. 900 zł;/ No i teraz nie wiem czy nie próbować gadać z babcią, ona ma całe piętro w domu wolne i tam studentów miała. teraz ich nie ma i piętro wolne stoi. Średnio bym tam chciała iść. Poza tym babcia ostatnio mówiła że nikogo nie chce.... sama nie wiem teraz -
Czarnula87 wrote:Hejka. Chyba nie będę miała czasu na myślenie o bejbikach i staraniach. Dzisiaj wzięliśmy małemu meble do pokoju na raty. Będzie już miał swoje, a nie po mnie
Poza tym właścicielka mieszkania dzisiaj zadzwoniła, że przyszło wyrównanie za prąd na prawie 700 zł. No i teraz kombinujemy skąd tu je wziąć. Poza tym wychodzi nam już za mieszkanie z opłatami ok 1100 zł, a jak się wprowadzaliśmy tu rok temu to było ok. 900 zł;/ No i teraz nie wiem czy nie próbować gadać z babcią, ona ma całe piętro w domu wolne i tam studentów miała. teraz ich nie ma i piętro wolne stoi. Średnio bym tam chciała iść. Poza tym babcia ostatnio mówiła że nikogo nie chce.... sama nie wiem teraz
To zależy na ile sobie możecie pozwolić, jak już krucho z kasą to może lepiej zapytać babci, poza tym jak mówiła, że nikogo nie chce to może miała na myśli obcych :)a nie swoichEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana to jak na 50 mkw to i tak do zniesienia. Ja jak wynajmowalam mieszkanie w polsce to za kawalerke ok 30 mkw wychodzilo z oplatami ok 900-1000 zl
Dlatego tak sie zastanawiam jak bedzie wygladalo nasze zycie jak kiedys wrocimy do pl a tak bym bardzo chciala.
Moze faktycznie pogadaj z babcia... Bo jak ma sie zgodzic z potem nie dac wam zyc to czy jest sens?Eweloka84, Dorotucha, Paula_29, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Laseczki pomocy
odebrałam wyniki progesteronu:
17 dc - 11
21 dc - 5,8 (norma 1,7-26 w fazie lutealnej)
prolaktyna w 3 dc 22 (norma do 24)
czy panikuję czy coś jest nie halo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 15:21
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Guniaczek wrote:Laseczki pomocy
odebrałam wyniki progesteronu:
17 dc - 11
21 dc - 5,8 (norma 1,7-26 w fazie lutealnej)
prolaktyna w 3 dc 22 (norma do 24)
czy panikuję czy coś jest nie halo?
A dlaczego masz podany 17 i 21 dc? -
bo gin kazała mi badać 17 dc, ale potem z pomocą wujka google i Twoją uznałam że zbadam tydzień po owu i na własną rękę polazłam zbadać, dla spokoju ducha (żeby upewnić się że wzrosło )starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)