Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki miłego dnia
Jak się dziś czujecie? mam nadzieję że tylko mnie @ nawiedziła
Paula_29 jak WY się czujecie ?starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Hej... ja mam doła... tempka jakaś płaska. Głowa mnie boli. Płakać mi się chce. I ogólnie rozdrażniona jestem jakaś taka, bleeeee
Milego dnia laseczkiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hejka! witam Was serdecznie w ten deszczowy dzień brrr. Czuje się jakby coś mnie brało ale bez kataru i innych cudów Mam nadzieję że minie mi ten stan bo nie chce być chora i w wyrku wylądować no chyba że z moim D. Popije sobie miodku z cytrynką to może będzie lepiej- zawsze pomagało
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane
u mnie tempka spada, nie wiem czy zaznaczyc plamienie bo na zewnatrz tylko troszkę a na papierze troszkę wiecej ehh, ovu mi zmieniło termin owulki z 18 dc na 13 i już zdrurniałam boziuu
a tajk poza tym, to kto pije kawkę bo samej to tak nie smakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 08:13
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Hej... ja mam doła... tempka jakaś płaska. Głowa mnie boli. Płakać mi się chce. I ogólnie rozdrażniona jestem jakaś taka, bleeeee
Milego dnia laseczkiEweloka84, Saramago, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tylko na chwile - kawka i praca U mnei bez zmian - no oprócz tego ze tempka ewidentnie ciągnie do czweronego ale luzik niech tylko przyjdzie o czasieGuniaczek, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ja piję kawkę właśnie mam dziś jakąś migrenę, liczę na to że kawa podniesie mi ciśnienie i postawi na nogi, już nawet szefowi zapowiedziałam że przyjdę na 9 bo muszę się do porządku doprowadzić...starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Saramago wrote:Hej... ja mam doła... tempka jakaś płaska. Głowa mnie boli. Płakać mi się chce. I ogólnie rozdrażniona jestem jakaś taka, bleeeee
Milego dnia laseczkiSaramago lubi tę wiadomość
-
Ania, bunt to dobry pomysłstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Dzięki Słoneczka za otuchę... chyba się skuszę na testy ovu. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie bo nigdy nie robiłam:) Odbieram też dzisiaj wyniki TSH.Jestem ciekawa jak to u mnie się kształtuje.
A teraz kawusia i kawałek drożdżowego z porzeczkamiEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Witam Was kochane
u mnie tempka spada, nie wiem czy zaznaczyc plamienie bo na zewnatrz tylko troszkę a na papierze troszkę wiecej ehh, ovu mi zmieniło termin owulki z 18 dc na 13 i już zdrurniałam boziuu
a tajk poza tym, to kto pije kawkę bo samej to tak nie smakuje
Paula_29, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ja pije ale zbożówkę bo od normalnej zawsze mam zgagę Zaznacz to plamienie. A często tak masz? Kobiety, które plamią przed miesiączką kilka dni czasami mają niedomoge lutealną, co stwarza duże ryzyko poronienia (zbyt niski poziom progesteronu, aby utrzymać ciążę). W takich przypadkach zaleca się przyjmowanie progesteronu. Może idź z tym do gina skonsultować i hormony sobie zbadaj?
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Hej dziewczynki miłego dnia
Jak się dziś czujecie? mam nadzieję że tylko mnie @ nawiedziła
Paula_29 jak WY się czujecie ?
Hej Guniaczek, już dobrze, ale wczoraj się bałam, wieczorem jak wróciliśmy z mężem z kina chyciły mnie takie skurcze i kłucia że nie mogłam wstać z łóżka, co chwilę tylko sprawdzałam czy mi tam nic nie leci...
Na szczęście przeszło i dziś już ok, nie mogę się doczekać tej wizyty u lekarza
Saramago nie przejmuj się tempką a serduszkuj bo owu często występuje po szczycie śluzu, a widzę,że u Ciebie śluz się kończy , więc kto wie
Miłej pracy wszystkim:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:1-2 dni prze miesiączką miewam takie brązowe i zaraz na drug dzień przychodzi @ a teraz to tak dziwnie mam bo na zewnatrz ciutka, na papierze troszkę jak by krewki albo samego lekkiego brązu a konkretnej @ nie widac i jeszcze mi owulke przesuneło wrr. Lekarz mi powiedział, że jak tylko 2 krechy zobacze odrazu do niego i odrazu dupka dostaje bez dyskusji bo już raz poroniłam
Eweloka też tak miałam i wyczytałam o tych badaniach co wydłużają fazę lutealna, odkąd zaczęłam brać magnez 500mg i wit b6 150 mg plamienia przed okresem zniknęłyEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:1-2 dni prze miesiączką miewam takie brązowe i zaraz na drug dzień przychodzi @ a teraz to tak dziwnie mam bo na zewnatrz ciutka, na papierze troszkę jak by krewki albo samego lekkiego brązu a konkretnej @ nie widac i jeszcze mi owulke przesuneło wrr. Lekarz mi powiedział, że jak tylko 2 krechy zobacze odrazu do niego i odrazu dupka dostaje bez dyskusji bo już raz poroniłam
-
Ja tak zawsze plamiłam, dopiero jak zaczeliśmy myśleć i planować ślub zaczełam czytać, lekarz jeden i drugi jak pytałam czy to aby normalne twierdził że tak, że niektóre kobiety przed okresem plamią i taka ich uroda, jak plamiłam od owulacji do okresu to też że tak się zdarza że to nić nadzwyczajnego... od kiedy łykam castagnusa nei dość ze okres mam jak w zegarku (zwykle miałam rozstrzał 24-29 dni) to i plamienia się znacznie skróciły, w tym cyklu miałam chwilę że myślałam że plamię, ale po godzinie przeszło, no i teraz jak okres przyszedł...
Hmmm chyba że to nei zasługa castagnusa a mg i B6
Eweloka a może zapodaj testa?moja znajoma ze studiów przez 6 miesięcy miała "okres", a że jest gruba to dopiero w 6 się zorientowała że coś nienaturalnie brzuch jej urusł, była przekonana że ma jakąś torbiel, a to Oskar był :Dwiem aż sie wierzyć nei chce ale taka prawda jestDorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Wystarczy obejrzeć "Ciążę z zaskoczenia" jakie cuda mogą się zdarzać jedna koleżanka przez 6 miesięcy ciąży miała negatywne testy ciążowe i plamienia w terminie @, a druga przez 4 miesiące normalnie miesiączkowała więc wszystko jest możliwe.
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Dzień przed to normalne gorzej jak więcej dni to się utrzymuje. Obyś Kochana zobaczyła te dwie kreseczki z całego serducha Ci tego życzę. Wiem co to znaczy stracić ciążę... Będzie dobrze
Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Ja tak zawsze plamiłam, dopiero jak zaczeliśmy myśleć i planować ślub zaczełam czytać, lekarz jeden i drugi jak pytałam czy to aby normalne twierdził że tak, że niektóre kobiety przed okresem plamią i taka ich uroda, jak plamiłam od owulacji do okresu to też że tak się zdarza że to nić nadzwyczajnego... od kiedy łykam castagnusa nei dość ze okres mam jak w zegarku (zwykle miałam rozstrzał 24-29 dni) to i plamienia się znacznie skróciły, w tym cyklu miałam chwilę że myślałam że plamię, ale po godzinie przeszło, no i teraz jak okres przyszedł...
Hmmm chyba że to nei zasługa castagnusa a mg i B6
Eweloka a może zapodaj testa?moja znajoma ze studiów przez 6 miesięcy miała "okres", a że jest gruba to dopiero w 6 się zorientowała że coś nienaturalnie brzuch jej urusł, była przekonana że ma jakąś torbiel, a to Oskar był :Dwiem aż sie wierzyć nei chce ale taka prawda jest -
Eweloka84 wrote:Dzięki Kochana, ja Wam wszystkim życzę z całego serducha żeby każda zobaczyła upragnione dwie krechy
Eweloka84 lubi tę wiadomość