Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:Jak już kochane rozdajecie klapsiki to pir.dol.nij.cie mi porządnego kopa bo mi się do sprzątania nie chce iść
-
moj tez takma keidys sie odwdzieczylam i jak on sie do mnei dobrieral to odwrocilam sie dupka do niego .. i zaczelam chrapac
hihih
od tej porychyba zrozumial
hoc nie pwoeim bo nawte jak mi sie zabardzo nie chce to jakos mniezacheci zawszei jak jemu sie nie chce to tez jakos tak zawsze da sie rade..
ale bywaj dni ze jak widze ze mojemu sie nie cche ..to sie pytam co nie masz dzis ochoty.. a tenn do mnie no jakis taki zmeczony .. to wtedy sie do niego przytulama nieraz jest tak ze przytule sie i jak poczuje mnie przytulona to nabieraochty D
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj tez takma keidys sie odwdzieczylam i jak on sie do mnei dobrieral to odwrocilam sie dupka do niego .. i zaczelam chrapac
hihih
od tej porychyba zrozumial
hoc nie pwoeim bo nawte jak mi sie zabardzo nie chce to jakos mniezacheci zawszei jak jemu sie nie chce to tez jakos tak zawsze da sie rade..
ale bywaj dni ze jak widze ze mojemu sie nie cche ..to sie pytam co nie masz dzis ochoty.. a tenn do mnie no jakis taki zmeczony .. to wtedy sie do niego przytulama nieraz jest tak ze przytule sie i jak poczuje mnie przytulona to nabieraochty D
-
konwalie86 wrote:ja wczoraj sprzątałam dziś mi został pokój synka..ale to już jie sprzątanie....to odgruzowywanie
Heh ja u Małego to samo muszę zrobić, odgruzowaćI połowe zabawek pochować bo mnie szlak trafia jak zabijam się co raz o inną rzecz
-
Inusia wrote:Heh ja u Małego to samo muszę zrobić, odgruzować
I połowe zabawek pochować bo mnie szlak trafia jak zabijam się co raz o inną rzecz
-
Kochane jestem! Wiem, trochę późno, ale już się tłumaczę...
Otóż!!!! lecimy do Paryża. Jupi. własnie robiłam rezerwacje.
Co prawda nie na walentynki ale już w marcu. teraz wielkie odliczanieEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Kochane jestem! Wiem, trochę późno, ale już się tłumaczę...
Co prawda nie na walentynki ale już w marcu. teraz wielkie odliczanieSaramago lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Kochane jestem! Wiem, trochę późno, ale już się tłumaczę...
Co prawda nie na walentynki ale już w marcu. teraz wielkie odliczanie
Bomba! Ale ja bym gdzieś poleciała na odstresowanie, czuje że wtedy od razu udałoby mi się zaciażyćEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jeszuuuuuuuuu
Ale impra była wczoraj tutaj a ja głupia film oglądałam pod kocem bo net nadal mi chodził jak krew z nos
ale dzisiaj już ok mam nadzieję
ogarnęłam chyba całe zaległości.
Daria odpoczywaj kochana pewnie się przemęczyłaś stąd te plamienia w terminie @ ale wiem że będzie ok
Paula fajnie że zadowolona jesteś z wizyty u położnej teraz już będzie przyjemnie do samego porodu
Anusia słonko jak zdróweczko dzisiaj? Co do tego Apapu to faktycznie to to samo co paracetamol byle ibuprofenu nie brać no i nie brać Apapu MAX bo on jest z kofeiną tylko zwykłypewnie już to wiesz ale co tam zbieram myśli
Ewelka trzymam kciukasy za Twojego gienia
Olguś miłej pracki
Jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam i ściskam gorąco resztę Towarzystwa
Normalnie oczy mi wypływają od czytania ale warto było bo uśmiałam się aż moja córcia przyszła do kompa zobaczyć z czego mam tak się cieszyJesteście SUPER
-
Eweloka84 wrote:Asiek mm cudownie!!! moje marzenie ...
to nam troche tego Paryża przywieź
Przywiozę przywiozę. teraz zamiast do owulki będę odliczać do wylotu.
lecimy 13 - 16 marca, co prawda z wrocka ale damy radę. niecałe 400zł za wszystko w dwie strony.Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Inusia wrote:Bomba! Ale ja bym gdzieś poleciała na odstresowanie, czuje że wtedy od razu udałoby mi się zaciażyć