Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Kochane jestem! Wiem, trochę późno, ale już się tłumaczę...
Otóż!!!! lecimy do Paryża. Jupi. własnie robiłam rezerwacje.
Co prawda nie na walentynki ale już w marcu. teraz wielkie odliczanieto jak do tej pory nie zaciążysz to tam bankowo
Saramago lubi tę wiadomość
-
gdzies tak od roku myślałam o drugim...już mi tęskno za tym zapachem dziecka, za tym spokojem w domu, ciszą...ech...rozczuliłam się...mój kawaler nie pachnie już dzdiusiem...heh ma już nawet dwie żony w przedszkolu:-)
Eweloka84, Saramago, Inusia lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:niom...dokładnie...zmiana klimatu, twarzy, bezstresowo...ach rozmarzyłam się
hihih może skoczę w bok z jakimś Francuzikiem i zaskoczęEweloka84, Inusia, Dorotucha lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:hihih może skoczę w bok z jakimś Francuzikiem i zaskoczę
Saramago lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Asia super
to jak do tej pory nie zaciążysz to tam bankowo
chyba nie, bo będę parę dni przed @ w zasadzie wypada mi, że 16 marca @Dorotucha lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Dorka noo trzeba było wpadac
Asia super !!ale dzisiaj jest już niby ok
słońce roztopiło chyba lód bo grzeje dziś u nas nieziemsko
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
pamiętam jak zobaczyłam 1-sze USG mojego synka...wyglądał właśnie jak fasolka...jeszcze pęcherzyk było widać...mąż się ze mnie śmiał bo zobaczyłam go i powiedziałam ''będzie syn" i faktycznie...miałam to przekoanie od początku i sprawdziło się
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ściskam WAs. szefu przyjechał. do potem
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pamiętam, ze jak zmieniałam tabletki anty przed wyjazdem na urlop to gienek mi mówił, zeby uwazac, bo zmiana klimatu i wszystko wywraca się do góry nogami i można łatwo zaciążyć także ja trzymam kciuki za fasolkę
-
konwalie86 wrote:pamiętam jak zobaczyłam 1-sze USG mojego synka...wyglądał właśnie jak fasolka...jeszcze pęcherzyk było widać...mąż się ze mnie śmiał bo zobaczyłam go i powiedziałam ''będzie syn" i faktycznie...miałam to przekoanie od początku i sprawdziło się
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:pamiętam jak zobaczyłam 1-sze USG mojego synka...wyglądał właśnie jak fasolka...jeszcze pęcherzyk było widać...mąż się ze mnie śmiał bo zobaczyłam go i powiedziałam ''będzie syn" i faktycznie...miałam to przekoanie od początku i sprawdziło się
Ja też czułam, że syn -
Dorotucha wrote:Ja też miałam takie przekonanie po pierwszym USG że będzie córka i jest choć na pierwszym podglądaniu płci lekarka powiedziała że synek będzie
-
z okresleniem płci bywa trudno zwłaszcza jesli chodzi o laseczki-bo w pierwszych tygodniach siusiorki wyglądają tak samo jak organy żeńskie
Dorotucha lubi tę wiadomość