Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:tylko teraz to nie wiem jak zaznaczyc tą potwierdzona owulke?z jaka data?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ewelinka super!! Ja zaznaczalam recznie owulke
oby wam sie udalo teraz
Plamienia prawdopodobnie przez kosmowke, ze lekko moze sie nie trzymac, w sumie nie rozumialam zbytnio..Mam lezec odpoczywacbidulko sie strachu najadłas <tuli> i my w sumie tez
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Kochana to tez lez !
dobra zaznaczam, ze wczoraj była owulka i niech sie dzieje Wola Boska!moze akurat test nie wyłapał tego piku
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
moze, gienek mowil ze trzeba sie dobrze wstrzelic z tymi testami a nie zawsze takk jest ze własnie wyłapią ten pik wystarczy ze sie zrobi za szybko azlbo za pozno i wjdzie negatyw ale skoro pecherzyk pekniety to na 100 % była
wiec luzik i nawet sie nie przejmuje durna @ hhahaha
najwaznejsze ze owu potwierdzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:44
Ania_84, czekaja, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Tak. to tak jak ten ginek co ostatnio u niego bylam - to mi walnal jedyna pewną oznaką ze owulacja była jest ciaza
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
a w ogole po usg uchachana poszła z nim do jego gabinetu siedzimy gadamy a za oknem ludki chodza( 4 pietro) bo szpital ocieplaja a gienek do mnie mowi prosze nie zwracac uwagi na nich to tylko turysci hahahaha i w smiech haha i mowi do mnie jak juz wychodziłam ze ma nadzieje i tego mi zyczy ze przyjde juz do niego z testem pozytywnym
hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:50
Ruda27, czekaja, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny