Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
u mnie tempka znowu w dol i zaczyna sie plamienie <hura> nie ide na bete bo mysleze do wieczora sie rozkrecibrzuch aczyna bolec
chyba sie przejde do tego drugiego gina bo on ma na nfz i poprosze go zeby mi wypisal skierowanie na badania
a co tam przynajmneij za free zrobie
nie bede czekala a pacanów ktorzy leca jednym schematem
teraz lece zjesc i do pracywiec bede kolo 9:30
Buziaczki dziewczynki
I dziękuje ze jestescie
ps mąz poprosil mnie ieczorkiem zebysmy pogadali dzis na temat dzidziusia i zebym mu powiedziala co powinen ograniczyc, a czego np wiecej jesc i takie tam.. zbeym wytlumaczyla mu dokladnie jak to wszytsko wygladai podejmiemy decyzje czy w tym cyklu bede wogole cos mierzyc czy po prostu idziemy na spontanEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
powiem Wam że wolałam dostac okres niz myslec ze cos zlego sie dziene..
ogólnie jest ok
dobra dziewczyny bo siespoznie a maz krzyczy ze nie zdaze zjesc snadania ktore przygotowalEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Witam Was kochane z kawką w poniedziałkowy poranek
U nas zimno i biało za oknem, utopić się w śniegu możnaIdę młodemu śniadanko zrobić i potem zajrzę. Miłego dnia
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki które ujrzał II napiszcie mi dokładnie kiedy ujrzałsycie II i po ilu cyklach
zrobimy na I poscie liste
HURRA zaczęłą sie
podjełam decyzje nie mierze.. nie testujeEweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
moj mi dzis zaproponowal cos takiego http://www.spaclub.pl/romantica-pakiety-h_362-7613
czekaja, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam ze sklepu, z nosa mi cieknie
Wstawiłam rosołek, niech się gotuje, a w międzyczasie rozgrzewam się kawką, młody herbatką
Rzeczywiście dzisiaj jakoś cicho tu
Aniu, myślę, że to super pomysł. Przyda Wam się taki wypad, odrobina relaksu i romantyzmu nie zaszkodzi, wręcz może pomoże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny