Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz jestem
zjedlismy jajeczniczke z cebulka i kielbaskai do tego serek caramber w panierce z zurawinka
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Jestem laseczki. Padam po zakupach
tak mi sie chcialo hot doga z ikei.... Bylam taka glodna a tu z ledwoscia zjadlam jednego
ja chce do normalnociiiiiiii aaaaaaa:(
Kupilismy komode, deske do prasowania, pudeleczka do segregacjimiesiek teraz skreca komode.
A potem kupilam sobie nowy stanikjaki teraz problem z wyborem.... Przedtem mialam B i nie bylo problemu a teraz w C sie nie mieszcze
nosz kur....
Ale do tego kupilam kolczyki, bielizne ( majciorki), rajstopki, bluzeczke, kredki do oczu i takie inne pierdolki
Myslalam tez nad spodniami ciazowymi z taka gumka bo w dzinsy sie juz nie mieszczeale to chyba za wczesnie....
Daria udanego wypadu
Czekam na was wieczorkiem laseczkiCzarnula87, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, jak weekendzik mija. U mnie łóżeczkowo filmowo. Piracimy, że hej. Polecam sekretne życie waltera mittzy. Last Vegas do pośmiania. Sponsoring - nuuuuuuuda.
Zaraz następny zapodajemy.
Paulka ale poszalałaś na zakupach, super
Buziaki dla wszystkichEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A teraz pospalam
haha
Misiek skrecil komode a ja spalamteraz wygonilam go po szynke drobiowa bo tylko takami wchodzi a skonczyla sie.
Widze ze Asiulka tez dzis leniuchujei bardzo dobrze. U nas tak pogoda ze spod koca bym nie wychodzila
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Oj tak, lenistwo na maksa w ten weekend. Tylko jemy,śpimy, oglądamy filmy i tak w koło. No jeszcze spacerki z pieskiem dla odskoczni, a potem zaś wyrko
Paula55 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają