Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie tylko najbardziej lewy jajnior kluje ;/ ale od czaus do czasu prawy .. wiec dopisuje sie do klubu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No własnie dziewczyny
popiszcie kiedy zobaczyłyscie II i który cykl staran to bł
Paula_29
Paula55
Ruda27
Inusia 28.01.2014
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:No własnie dziewczyny
popiszcie kiedy zobaczyłyscie II i który cykl staran to bł
Paula_29
Paula55
Ruda27
Inusia 28.01.20143 cykl strań
1 nie liczę bo po anty miesiąc nie podchodziliśmy do starań
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc laseczk
Wogole co za cudowne wiesci!!!! Nie spodziewalam sie Kochana!!!!' Inusia moje ogromne gratulacje!!! Aaaa tak sie ciesze
Trzymajcie sie zdrowo teraz
Ja wrocilam z wizyty u pielegniarki. Pobrala krew, dostalam szczepionke i wizyta z lekarzem we wtorek
Tez sie troche dzis wkurzam bo od rana jeszcze nic nie jadlam przez te badańiapoza tym pod przychodnia zywcem nie bylo gdzie samochodu zostawic!!!!! Bosze co za debile nie zrobili parkingu przy przychodni w centeum miesta???!!! Helooł.
I na dodatek zapomnialam zaswiadczenia dla szefowej ze bylam na wizycie. Nosz karwa... Wszystko im dokumentowac
Musze sie pozniej wrocic i sie prosic
Ale pielegniarka byla tak mila ze az milo sie byklo kluc
Daria nie denerwuj sie kochana bo ja tez sie wkurzam a to bez sensuEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ciesze sie ze mialas mila pielegniarke
A teraz marsz cos zjesc! Ze soba powinnas miec, zevy po badankqch od razu przekasic..
Ja juz mam dosc, staram sie nie myslec o tym wszystkim. Co za chorh kraj ze nie moge w 12 tyg ciazy Zmienic lekarza prywatnego na panstqowego? Co to jest?!po 14 bd dzwonila do starego lekarza, nie bylam zadowlona ale wole zeby mnie zlewal niz wypytywal i mialabym co 3 tyg za wizyte placic..
I tak rodzic bede w pl j mam tam lekarza...