Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane

Sorry że wczoraj się nie odzywałam ale byliśmy cały dzień u mamy i pomagaliśmy w przeprowadzce
No i tak jak myślałam estradiol 64,10 (normaw fazie około owulki 63,90-356,70) niby w dolnej granicy normy ale jednak za niski. Dzwoniłam do ginki i jutro mam przyjść na wizytę po leki. O dziwo nie miałam doliny ani nie ryczałam tylko na spokojnie to przyjęłam
jak to się mówi co ma być to będzie 
Chyba będziecie musiały nasłać chomika na moje jajniory
lecę nadrabiać
Paula55, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
No tak to jest Kochana wlasnie:/
Mi sie wydaje ze tez mi tu bedzie ciezko ta tarczyce leczyc. Jak poszlam zamowic wizyte do lekarza to baba mi sie pyta a po co jak o wyńiki moge zadzwonic do rejestracji.
a ja sie pytam czy w takim razie dawkowańie lekow tez mi poda przez tel, to od razu dala termin. Poza tym mysle ze nie mam tu naszns na zrobienie ft4, przeciwcial nie mowiac o usg tarczycy 
Prwńie bede czekac do maja jak polecimy do pl.
A wogole jaka faza dzis w pracy hahaha. Sam menager produkci i hali przyszedl mi ciazy pogratulowac i zapytac jak sie czuje hahaha
Ania_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

-
Dorotka na pewno dostaniesz leki i bedzie ok
Trzymam kciuki 
Paula to fajnie ze w pracy tak torzyjeli
i mam nadzieje ze z tarczyca jakos dasz rade
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Chomik na jajniory Dorki!Dorotucha wrote:Cześć Kochane

Sorry że wczoraj się nie odzywałam ale byliśmy cały dzień u mamy i pomagaliśmy w przeprowadzce
No i tak jak myślałam estradiol 64,10 (normaw fazie około owulki 63,90-356,70) niby w dolnej granicy normy ale jednak za niski. Dzwoniłam do ginki i jutro mam przyjść na wizytę po leki. O dziwo nie miałam doliny ani nie ryczałam tylko na spokojnie to przyjęłam
jak to się mówi co ma być to będzie 
Chyba będziecie musiały nasłać chomika na moje jajniory
lecę nadrabiać 
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Looknij na I strone na pierwszy wpisPisellini wrote:o co ho? bo nie nadążam?

Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
U nas chyba tez tak jakos.. ale juz nie liczePisellini wrote:Staramy się...9 miesiąc...
-
Wy ziewacie a ja nie wyspana jestem
chyba sie zaraz chwile zdrzemne bo jak misiek z pracy wroci to bedziemy miec sporo do zrobienia 
Trzeba jechac odebrac sokowirowke, moja paczke na poczcie, jechac na zakupy, maja przyjsc ogladac mieszkańie...