Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:tylko nie zaginaj swojej gienki bo przestanie Cie lubić
ale to nie zmienia faktu że mnie wkurza tym swoim powolnym dochodzeniem do diagnozy
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotka u Ciebei przynajmenij dochodza do diagnozy -a u nas. jeyne co zrobili to polozyli mnie w 6dc do spzitala..;/ izrobili wyniki.. to bylo w maju2013 do tej pory tylko usg
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Mam tylko nadzieję że jeszcze w ogóle zajdę w ciąże
i moja Córcia będzie miała rodzeństwo
U nas boje sie ze jednak u mojeg jest kiepsko.. a na prywatne inseminacje i in vitro nas nie stac ;/ -
Ania_84 wrote:Dorotka u Ciebei przynajmenij dochodza do diagnozy -a u nas. jeyne co zrobili to polozyli mnie w 6dc do spzitala..;/ izrobili wyniki.. to bylo w maju2013 do tej pory tylko usg
-
Dorotucha wrote:Kumpela też tydzień leżała w szpitalu zrobili jej jakiś wycinek jajników czy czegoś do analizy i żeby móc zajść w ciążę musiała być wprowadzona w stan menopauzy czujecie mieć te wszystkie jazdy menopauzalne przed 30...
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:ale zaszła?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam mu, że przeebane to szukanie tych połączeń. A on mi:
"Dasz radę, wierzę w Ciebie. Jesteś sprytna dziewczyna"
a zaraz znowu:
"KOCHAM CIĘ Skarbie Ty moje, jesteś jak spokojny świt dla żeglarza po nocnym sztormie. Zrobiłbym dla Ciebie wszystko. Ps. Bąbla też kocham"
Ania_84, Eweloka84, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Napisałam mu, że przeebane to szukanie tych połączeń. A on mi:
"Dasz radę, wierzę w Ciebie. Jesteś sprytna dziewczyna"
a zaraz znowu:
"KOCHAM CIĘ Skarbie Ty moje, jesteś jak spokojny świt dla żeglarza po nocnym sztormie. Zrobiłbym dla Ciebie wszystko. Ps. Bąbla też kocham"
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dorka licze na to z emoze jednak obejdzie sie bez in vitro ..
-
wiecie dziewczyny co wczoraj bylo najgorsze ze jak patrzyłam na zdjecia dzieci..to czułam..jakby to bylo cos czego nie bede mogla doswiadczc..cos tak ekstremalnego.. dległego ... ehh jakos bardzo wczoraj i zreszta r=do tej pory mam takiego wrednego doła...