Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj na noc wygoniłam męża do synka, nie chcę ich pozarażać. Rano zaserwowali mi śniadanko. A teraz pojechali do męża rodziców na cały dzień.A ja mam się wylegiwać w łóżku i wygrzewać.
Powiem wam, że jak nie mierzę tej temperaturki to jakoś tak się nie wkurzam skokami Czekam co będzie czy przyjdzie @ czy nie :] -
nick nieaktualny
-
Czarnula kuruj się biedactwo
cześc dziewczyny. zrobiłam dzisiaj test ovu i dwie krechy, nie jakieś mega mocne, ale dwie takie same. No ja już nic nie kumam. i te tempki i te testy jak dla mnie nie trzyma się to kupy, a dla Was?
co prawda wszelkie mega hit kalkulatory wskazują, że dzisiaj będzie ovu, ale z taką temp.czy to możliwe?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie przyznam ze testy robilam w poprzednim cyklu ale nie mierzylam temp.
Teraz robie testy i zaparlam sie ze temp bede mierzyc do konca wiec zobaczymy jak sie to pokryje.
Co do testow to pieknie mi wychodzily w poprzednim. W 12 dc ladne krechy a w 13 dc druga nawet ciemniejsza. Na nastepny dzien juz negatyw wiec poki co chyba im wieze
Ruda nie ma sprawy wiecej nas tu poprostu
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Saramago a ja mysle, ze mialas owu juz te 3 dni temu, w koncu wtedy tez mialas najlepszy sluz
ja już zgupiałam, czy po ovu testy mogą być dodatnie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyZ tego co widzialam, to wiele dziewczyn mialo testy dodatkie po owu i to nawet pare dni, przejrzyj sobie galerie wykresow..
Nie kazde testy owu sa dokladne i sprawdzone.. Z reszta one tez nie sa 100% pewniakiem owu, tylko temperatura moze Ci pokazac, ze owu juz wystapila..Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Z tego co widzialam, to wiele dziewczyn mialo testy dodatkie po owu i to nawet pare dni, przejrzyj sobie galerie wykresow..
Nie kazde testy owu sa dokladne i sprawdzone.. Z reszta one tez nie sa 100% pewniakiem owu, tylko temperatura moze Ci pokazac, ze owu juz wystapila..
dokładnie, temperatura jest najwiarygodniejsza, reszta to tylko dodatki do obserwacji i potwierdzania -
nick nieaktualny
-
No w zasadzie była albo jej wcale nie będzie no ale nic, pożyjemy zobaczymy. Dzieki Kochane za podpowiedzi, od tego wpatrywania sie w siebie i symptomy to normalnie można oszaleć.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:No w zasadzie była albo jej wcale nie będzie no ale nic, pożyjemy zobaczymy. Dzieki Kochane za podpowiedzi, od tego wpatrywania sie w siebie i symptomy to normalnie można oszaleć.
Kochana napewno byla, mialas ladny sluz i skok tempki nie ma co myslec negatywnie. Ja sie tez dolowalam mialam troche dziwna sytuacje, bylam pewna ze owu bedzie ok 14-15 dzien, poszlam do lekarza a tam co? Brak pecherzyka.. I dopiero wtedy zaczelam spr temperature, bo balam sie ze w ogole owu nie bylo.. Ale jednak mysle ze byla wczesniej.. A program ja zle i tak wyznaczyl :pSaramago lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czarnulka kuruj się Kochana
Paula mi kazał brać tylko kwas foliowy jak byłam w ciąży ale u mnie to wiesz dlugo nie trwało więc nie wiem czy później by mi kazał barć witaminy jakies ;)teraz w grudniu się dowiemy Wszystkie a co dziś mega pozytywny nastrójPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa dwa dni kończę luteinkę i mam sprawdzić co i jak. Bo w razie co mam kontynuować luteinę. Gadałam z ginem i prawdopodobnie u mnie owulka była nie wtedy co miprogram zaznaczył tylko przy tym duzym spadku wcześniej. Albo 20 albo 21 potestuję :)Bo teoretycznie 21powinnam dostać @ po luteinie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha to czarnula trzymam kciuki
Ja biore tez te witaminy femibion, bo kwas mi sie skonczyl a tutaj gdzie jestem sa takie duze dawki na 2 razy w tyg.. Wiec wolalam juz razem z innymi witaminkami bo w koncu tam kwas foliowy tez o.4 jest moze w ciazy tez bede brala, ale nie tak czesto np 2-3 razy w tyg.. Ale teraz mysle, ze jeszcze moge codziennie, w koncu nie maja wit A ktora moze szkodzic.
Dziewczyny jak jeszcze sobie pomagacie, co zazywacie?
Ja: mleczko pszczele, femibion, ziolka oj sroki (3cykl do owu), wiesiolek do owu
Orzechy wcinam(poprawily mi endometrium)
Czasami zurawine suszona i codziennie wode z sokiem z zurawiny.
To chyba tyle :p a wy? -
nick nieaktualny