Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki, o co kaman z moim wykresem. Wczoraj test ovu był dodatni, dzisiaj tempka skoczyła, a mi prawdopodobnie wyznaczył na 10.11 i to akurat bez serduszkowania, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. zerkniecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 07:12
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Czesc dziewczynki, o co kaman z moim wykresem. Wczoraj test ovu był dodatni, dzisiaj tempka skoczyła, a mi prawdopodobnie wyznaczył na 10.11 i to akurat bez serduszkowania, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. zerkniecie?
-
Eweloka84 wrote:pewnie, ze zerkniemy ale był dzien przed to tez dobrze
Eee pewnie do dupci wszystko... w sensie ten cykl nie seks hihi.
Eweloczku kochany, a tak sie zapytam. Bo w sumie dopiero dzisiaj tak się zaczęłam zastanawiać nad temperaturą z 11 listopada. To był poranek po imprezie i w sumie nie zmierzyłam tempki w łóżku tylko w łazience. Troche alkoholu było. Myślisz że powinnam zaznaczyć, zeby nie brać pod uwagę tej tempki? Wtedy wszystko się przesunie...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:wiesz ja bym ją zignorowała bo po % to tempka zawsze wyższa jest
No 10.11 bylam u kolzenaki na parapetówie, termometr został w torebce, wiec gimnastykowałam sie żeby nie obudzic nikogo i przejść do łazienki .. też mi sie wydaje że powinnam odhaczyć to. :* zrobie tak.Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No 10.11 bylam u kolzenaki na parapetówie, termometr został w torebce, wiec gimnastykowałam sie żeby nie obudzic nikogo i przejść do łazienki .. też mi sie wydaje że powinnam odhaczyć to. :* zrobie tak.
Saramago lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Czesc dziewczynki, o co kaman z moim wykresem. Wczoraj test ovu był dodatni, dzisiaj tempka skoczyła, a mi prawdopodobnie wyznaczył na 10.11 i to akurat bez serduszkowania, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. zerkniecie?
Moim zdaniem owu była 12, na to wskazuje temka i szczyt śluzu, zignoruj tą tempke z 11, poza tym tak czy siak się nie przejmuj bo czasem wzrost temperatury może być dwa dni przed albo nawet dwa po owu, to wcale nie jest jednoznaczne że wtedy kiedy owu ją pokazuje, a miałaś jakieś objawy, bóle jajników itp?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Saramago poza tym serduszka masz codziennie albo co drugi dzień to naprawdę wystarczy, trzeba dać żołnierzykom czas by się zregenerowały:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 10:32
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Moim zdaniem owu była 12, na to wskazuje temka i szczyt śluzu, zignoruj tą tempke z 11, poza tym tak czy siak się nie przejmuj bo czasem wzrost temperatury może być dwa dni przed albo nawet dwa po owu, to wcale nie jest jednoznaczne że wtedy kiedy owu ją pokazuje, a miałaś jakieś objawy, bóle jajników itp?
Właśnie miałam okrutne bóle. do wczoraj mnie tak ćmiło, 8,9,10 miałam mega kłócie. Teraz zrobiłam test ovu i moim zdaniem jest negatywny, ale powtórzę po południu.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Nie wiem czy grypa czy zatoki. Po prostu czuję się jakbym umierała :/w sumie dobrze, że tempki nie mierze bo pewnie byłaby zafałszowana
Czarnula to do łóżka, i tak jak Paula napisała, spróbuj naturalnie, może czosnek? naturalny antybiotyk -
Cicho, głucho, pusto wszędzie... dziewczyny gdzie jesteście? balangujecie?
Jakby się komuś nudziło, to siedzę w domu. Wyganiam J.na impreze, zapale sobie świeczuszki, wejde pod kocyk z książką, laptopem i psem
Strasznie się kiepsko czuje.. nawet nie wiem co to... ogolne osłabienie. Bylismy na zakupach i ledwo szłam, tak mnie jajnik napierdzielał. Przed chwilą zrobilam test ovu i nadal jestem głupia. Dla mnie to blade te krechy, ale dwie, tylko, że ta pierwsza taka jakby niepełna, więc zaznaczyłam negatywny wynik.
Lampka wytrawnego wina, nie znoszę, ale skoro mówicie że pomaga, to jakoś się przemogę. Ściskam ***LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago ja jestem, byłam na zakupach ale nie znalazłam nic ciekawego a teraz się obijam
to może to owu się dopiero zbliża, choć często jajniki mocno bolą po owu, przez wylewający się płyn i gromadzący w zatoce douglasa, mnie w niedziele w dzień owu tak bolało że się ruszyć nie mogłam
A ja lubię czerwone wytrawne ale muszę się z nim pożegnać na jakieś 15 m-cy mam nadzieję