Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Hahahaa padlam babki pierwsza klasa
Czarnula ja tez niedlugo do pracy. Ale ze dzis pt to koncze godz wczesniej zawsze
A mam do was prosbe.... Zerkniecie na moj wykres... Bo cos mi tempka leci i nie wiem czy tak powinno byc? Plisss -
Paula55 wrote:Hahahaa padlam babki pierwsza klasa
Czarnula ja tez niedlugo do pracy. Ale ze dzis pt to koncze godz wczesniej zawsze
A mam do was prosbe.... Zerkniecie na moj wykres... Bo cos mi tempka leci i nie wiem czy tak powinno byc? PlisssWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 12:33
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hahaha do bolu to moze nie ale nie przecze ze kozystamy...
Choc nie jest latwo teraz bo pracujemy na przeciwne zmiany
Ale jakos dajemy rade i dzieki wielkie moje kolezanki.
Apropo...moj narzeczony smieje sie ze mnie ze od kiedy mam nowe kolezanki mam problem zeby sie odkleic od IPadaDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
To ja mam podobnie ciągle stukam w klawiaturę ale jak mój D. jest w pracy bo śmieje się ze mnie że niedługo będę więcej czasu poświęcać ovu niż jemu ale co tam ja Was potrzebuje bo jest mi z Wami jakoś łatwiej i weselej pokonywać etap starań o kolejną Kruszynkę. Fajnie by było gdyby wreszcie się każdej udało....
Paula55, Saramago lubią tę wiadomość
-
Paula to tym lepiej, że spada, tak jak Dorotucha mówi, przed owulacją jest spadek a potem dopiero wzrost, a im niższe w fazie lutealnej tym temperatura później ładniej się utrzymuje powyżej linii:)
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
A to mnie teraz oswiecilyscie hahaha jak widac troche tepawa jestem jeszcze w tych tempkach
Wogole postanowilam ze sie zapre i w tym cyklu bede mierzyc do konca. Mimo ze od pon zaczynam zmiane na rano. Bede poprostu mierzyc o 5 i juz. Nie wiem czy dwie godz roznicy to na tyle duzo ze moze to zaburzyc pomiary?
Dorotuchna doczekamy sie wszystkie. Tylko pewnie w roznym czasie...Dorotucha lubi tę wiadomość
-
dziewczyny stawiam wszystkim wirtualną wódkę zrobiłam swój pierwszy w zyciu test ovu hihi
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Hahaha do bolu to moze nie ale nie przecze ze kozystamy...
Choc nie jest latwo teraz bo pracujemy na przeciwne zmiany
Ale jakos dajemy rade i dzieki wielkie moje kolezanki.
Apropo...moj narzeczony smieje sie ze mnie ze od kiedy mam nowe kolezanki mam problem zeby sie odkleic od IPada -
No to testowe rozdziewiczenie masz z glowy haha
Ja drugi cykl jade na testach i czekam....
Saramago powodzonka i pisz na biezaco jak idzie ci z tymi testami
Eweloka zeby oni tylko nie mysleli ze ich zdradzamy czy co hahaha
Witaj Anus siadaj i odpoczywajAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No to testowe rozdziewiczenie masz z glowy haha
Ja drugi cykl jade na testach i czekam....
Saramago powodzonka i pisz na biezaco jak idzie ci z tymi testami
Ucze się Kochana, wszystkiego się uczę. Czlowiek myśli, że już wszystko wie o sobie a tu przychodzi taki moment i uderzasz o bruk ze świadomością, że nic a nic nie wie
narazie rozkminiam śluzy nie śluzy... tempka moja dziwaczna, no ale nic. pożyjemy zobaczymy co to z tego wyjdzie :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają