Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Tez mam to samo, że boję się, że zas porażka będzie ( trzeciej chyba bym już nie przezyła)...
Doła to ja mam od wczoraj ehh.. ryczeć mi sie coś chce...
Eweloka naprawdę tyle nieszczęścia na raz dla jednej osoby to za dużo, także teraz musi się udaćEweloka84, Dorotucha, dodinka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki moje kochane ja ru z kawka do was zagladam.... Mysle sobie no to rano sobie humorek przy was rozkrece a tu co??? Smuty jakies?! Kurka jego mac.
Eweloka juz mi tu usmiech wyslac prosze! Tez dopiero co zaczynalam od nowa a tu juz 9 dc.... A i plus jakis jest tego wszystkiego bo piwko bez stresu sobie walniesz ja w weekend tez. A co potem po wiesiolku cie zaleje, potem szanowny malzonek poprawi a na koniec bedziesz nam tu narzekac zes w ciazy i plecy cie bola a swieta na rzygowanku spedzisz hehehe. Taki optymistyczny scenariusz ci napisalam
Dorotucha a ty co? Kolezance w zlych humorach wturujesz? Ja wam dam juz minte chmury rozgonic i do roboty sie zabiarac... Prosukcja ruszy ruz tuz ani sie obejzycie i grudzien zalejemy zielonymi kropami
Paula a ty sie kurcze nie waz z ta ruszac. Bo gdzie ja cie bede szukac na ciazowych warkach?Paula_29, Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dzien dobry dziewczynki moje kochane ja ru z kawka do was zagladam.... Mysle sobie no to rano sobie humorek przy was rozkrece a tu co??? Smuty jakies?! Kurka jego mac.
Eweloka juz mi tu usmiech wyslac prosze! Tez dopiero co zaczynalam od nowa a tu juz 9 dc.... A i plus jakis jest tego wszystkiego bo piwko bez stresu sobie walniesz ja w weekend tez. A co potem po wiesiolku cie zaleje, potem szanowny malzonek poprawi a na koniec bedziesz nam tu narzekac zes w ciazy i plecy cie bola a swieta na rzygowanku spedzisz hehehe. Taki optymistyczny scenariusz ci napisalam
Dorotucha a ty co? Kolezance w zlych humorach wturujesz? Ja wam dam juz minte chmury rozgonic i do roboty sie zabiarac... Prosukcja ruszy ruz tuz ani sie obejzycie i grudzien zalejemy zielonymi kropami
Paula a ty sie kurcze nie waz z ta ruszac. Bo gdzie ja cie bede szukac na ciazowych warkach?vanessa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ejj ja tez tego nie moge zaczaic to jest niesprawiedliwe!!!!
Moja kuzynka palila do samego konca.... Na porodowce juz byla ledwo chodzila ale faja w gebie.
I urodzila chwile po tej fajce piekna zdrowa duza dziewczynke.Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dzien dobry dziewczynki moje kochane ja ru z kawka do was zagladam.... Mysle sobie no to rano sobie humorek przy was rozkrece a tu co??? Smuty jakies?! Kurka jego mac.
Paula a ty sie kurcze nie waz z ta ruszac. Bo gdzie ja cie bede szukac na ciazowych warkach?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ejj ja tez tego nie moge zaczaic to jest niesprawiedliwe!!!!
Moja kuzynka palila do samego konca.... Na porodowce juz byla ledwo chodzila ale faja w gebie.
I urodzila chwile po tej fajce piekna zdrowa duza dziewczynke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:30
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ale ona ma racje bo porządny klaps w dupe nam się należy za to biadolenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:36
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ale ona ma racje bo porządny klaps w dupe nam się należy za to biadolenie
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Hahaha no ladnie. Ja was tu chce zdyscyplinowac a wy mi mowiecie ze wam sie klapsy moga spodobac??? To ja juz nie wiem co mam z wami zrobic
Ale grunt ze glowy do gory beda:)
A posmutac zawsze mozna.... A czasem nawet trzeba. Tylko nie za dlugoDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny