Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWpadła Paula i nas wszystkie porozstawiała po kątach :D:D Ale bardzo ładnie i fachowo napisane
Ja nie mogę... zamulam, nie mogę już w łóżku leżeć Wstałam i ogarnęłam z lekka chałupkę. Moje chłopaki nadal poza domem.Chyba spróbuje się zdrzemnąć...Paula_29, Saramago lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Wpadła Paula i nas wszystkie porozstawiała po kątach :D:D Ale bardzo ładnie i fachowo napisane
Ja nie mogę... zamulam, nie mogę już w łóżku leżeć Wstałam i ogarnęłam z lekka chałupkę. Moje chłopaki nadal poza domem.Chyba spróbuje się zdrzemnąć...
Haha, nie chciałam rozstawiać, chciałam dobrze:) -
nick nieaktualny
-
Ja tam uwazam ze lepiej zrobic wiecej niz mniej jak mamy mozliwosci to trzeba je wykozystac. Bedzie wecej rzeczy do porownania. Ja w tym cyklu temp, objawy plus testy strasznie chciala bym monitoring ale nie mam szans
Moze sie uda w pl ale to dopiero za miesiac czyli w nastepsnym cyklu....
Chyba ze jakims cudem sie uda i wtedy zostanie tylko usg fasolkiPaula_29 lubi tę wiadomość
-
to jeśli chciałabyś zrobić sobie USG prywatnie to w Krakowie na Urzędniczej jest przychodnia Ovum gdzie mają od poniedziałku do soboty czynne od rana do wieczora, chyba 5 lekarek wykonuje USG, monitoring w dobrej cenie itd więc n pewno się załapiesz w razie potrzeby, trzymam kciuki żeby już na USG fasolki
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje ci Kochana
Wlasnie sie zastanawialam czy sie wybrac u mnie w miesce czy do krakowa...
A mozesz mi powiedziec czy tam wykonuja tez badania nasienia?
A wisz moze ile kosztuje taka wizyta? Tak z ciekawosci. Bo ja pojecia nie mam jak sie wogole ksztaltuja ceny w pl za prywatne wizyty
-
Ja tam byłam na monitoringu, najtaniej w Krakowie i w najwięcej dni przyjmują 80 zł pierwsze USG, każde następne 30zł , więc cena dobra
tu masz cennik:
http://ginekolog-krakow.eu/cennik.html
A w którym mieście mieszkasz, mogę dopytać?
-
W sumie tak naprawdę to pokazał mi dzień wcześniej z popołudniowego moczu ale nie chciałam pisać, bo nie byłam pewna czy nie jakiś felerny. Zrobiłam 10 dpo test owulacyjny i wyszedł dodatni i pisało na necie, że czasem oznacza ciąże, więc mówię a zrobię i bach dwie kreski. Następny dzień rano zrobiłam ten już z porannego moczu:)