Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago jeśli ta druga jest ciut jaśniejsza to nie jest pozytywny a zbliża się do pozytywnego, pozytywny jest wtedy jak jest gruba mocna, taka sama jak testowa lub ciemniejsza, jak zobaczysz nie będziesz miała wątpliwości:)
-
nick nieaktualnyZnowu dziwne pulsowanie i kłucie na dole. Do tego choróbsko. No i po raz kolejny sterczące jak antenki wrażliwe sutki - na chorobę? na okres? czy na...?
AAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!! czemu ten cholerny termometr musiał się popsuć??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:16
-
Paula_29 wrote:Saramago jeśli ta druga jest ciut jaśniejsza to nie jest pozytywny a zbliża się do pozytywnego, pozytywny jest wtedy jak jest gruba mocna, taka sama jak testowa lub ciemniejsza, jak zobaczysz nie będziesz miała wątpliwości:)
Ale u mnie obie były jednakowe i dlatego wczesniej pisałam, że nie wiem, nie jestem pewna co do wyniku.
Tak sie zastanawiam czy nie usunąc z wykresu tych testowań. Co sądzicie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja bym nie usuwała, bo i tak owu nie wziął tego pod uwagę jak widać, poza tym to tak naprawdę nie ma znaczenia kiedy owu wyznaczy ci owulacje, serduszkuj jak wyszły testy na + a później się będziesz zastanawiać jak już będzie duży skok. Tak naprawdę to tylko jest ważne dla naszej głowy a dla zajścia w ciąże to czy owulkę zaznaczy w czwartek czy w piątek nie ma znaczenia, jak masz śluz dobry serduszkuj codziennie albo co drugi dzień i będzie ok:)
Saramago lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ja bym nie usuwała, bo i tak owu nie wziął tego pod uwagę jak widać, poza tym to tak naprawdę nie ma znaczenia kiedy owu wyznaczy ci owulacje, serduszkuj jak wyszły testy na + a później się będziesz zastanawiać jak już będzie duży skok. Tak naprawdę to tylko jest ważne dla naszej głowy a dla zajścia w ciąże to czy owulkę zaznaczy w czwartek czy w piątek nie ma znaczenia, jak masz śluz dobry serduszkuj codziennie albo co drugi dzień i będzie ok:)
No ja już po śluzie tak z ciekawości wiesz jak jest.. czy trafiłam czy nie, ale przeciez nie wiem czy miałam te jajowanie czy nieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jak już śluz się skończył a tempka wzrasta powinno być po owu, a serduszkowanie widzę miałaś jak trzeba to teraz tylko jak najmniej myśl o objawach, nie nakręcaj się na nie, ja w ogóle w ostatnim cyklu ich nie wpisywałam i będzie dobrze, trzymam kciuki. Teraz już pozostaje czekać.
A owu i tak zaznaczył owulkę linią przerywaną więc jeszcze może to zmienićSaramago lubi tę wiadomość
-
Oj czekam, czekam. Nie myśleć trudno, ale się staram Dzięki Kochana:*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czyżbym była pierwsza na wirtualnej kawusi, Kochane? Dzień doberek, wstawać wstawać.... proszę mi tu z ciasteczkiem przyjść na plotyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Dzień dobry kawka, pączki i zaczynamy poniedziałek
MMMMmmmmm uwielbiam pączki. Te teściowej, jeszcze ciepłe rozplywają się w ustach. Nie moge się doczekać Tłustego Czwartku
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A ja mam nadzieję, że gość z ostatniej rozmowy o pracę w tym tygodniu sie odezwe z pozytywną odpowiedzią. A tak to mam za dużo czasu na głupie rozmyślania
Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Bry bry
Popijam kawkę i wcinam zdrową kanapkę, od dziś zaczynam zdrową dietę, przez czas przygotowań do ślubu wpadło mi 5 kg, czas to stracić
Ale mam zakwasyyyy po wczoraj, niby standardowa trasa, ale po tych śliskich kamulcach i dziś dupal i nogi boloooo
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Cześć Guniaczku, a gdzie to wędrowałaś wczoraj?
Gratuluje zdrowego jedzenia, ja zawsze sobie obiecuje, że od dziś jemy zdrowo, ale życie to weryfikuje i zachcianki.Guniaczek lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Byliśmy wczoraj pod Śnieznymi kotłami, ale najpierw poleźliśmy na skróty żeby od auta dojść do szlaku :Di ten skrót trwał 1,5 godz ostro pod górę przez las ;)luby nawet musiał zrobić nam prowizoryczną kładkę bo na potok trafiliśmy śmiesznie było;)umęczyłam się fest, bo późno wyszliśmy, chcielismy zejśc za jasności, więc gnaliśmy jak dzicy;)
Ja miałam czas że jadłam strasznei dużo, ale wszystko było przemyślanei na takiej diecie super chudłam, zameirzam do tego wrócić, bo po jakims tygodniu 2 takiej diety już nei ciągnei do syfu i słodkiego, na razie czuję się jak alkoholik:D na widok czekolady mnie telepieSaramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Guniaczek na detoxie hihi... Mnie tak nie ciągnie póki co do słodkiego, ale jak już mnie złapie to tabliczka czekolady to pikuś. Za to nie jadam fastfoodów, nie pijam kolorowych gazowanych modnych napoi nie jadam chipsów... ale wczoraj mnie wzięło na Prażynki!!! Ależ miałam na nie ochotę. Na szczęście mój J.wie, że jak mi nie ulegnie i nie pójdzie do sklepu po zachciankę to szybko mi przejdzie.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Guniaczek to podziel się z nami tą zdrową dietą, bo się pewnie kiedyś przyda, Ja pączka nie jadłam chyba z pół roku, ale teraz raz mam dni że mi się nie chce nic jeść, a raz że bym jadła wszystko co pod ręką i się tego trochę obawiam, bo ja jak się nie pilnuje to mi szybko przybywa