Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc sliczne
Ale dzisiaj pospalam
Ja z kawusia dolacze a jakies pol godzinki, najpierw mleczko pszczele :p
Co do jedzenia to masakra ze mna.. Uwielbiam slodycze, zdrowo tez sie nie odzywam mimo ze sie staram i jest lepiej miz kiedys..
Od lipca po poronieniu przytylam ok 4-5 kg i to w szybkim tepie, w okolo miesiaca i tak mi sie trzyma ten tluszczyk.. Od wrzesnia sie zabieram za to i co? I wlasnie nic.. Czasami czuje sie taka beznadziejna, ale nie mam sil na cwiczenia na walke z cielskiem moim... To tyle na mily poranek :p
Czuje sie lepiej, pewnie w poneidzialek wroce do pracy bleeee...Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Czesc sliczne
Ale dzisiaj pospalam
Ja z kawusia dolacze a jakies pol godzinki, najpierw mleczko pszczele :p
Co do jedzenia to masakra ze mna.. Uwielbiam slodycze, zdrowo tez sie nie odzywam mimo ze sie staram i jest lepiej miz kiedys..
Od lipca po poronieniu przytylam ok 4-5 kg i to w szybkim tepie, w okolo miesiaca i tak mi sie trzyma ten tluszczyk.. Od wrzesnia sie zabieram za to i co? I wlasnie nic.. Czasami czuje sie taka beznadziejna, ale nie mam sil na cwiczenia na walke z cielskiem moim... To tyle na mily poranek :p
Czuje sie lepiej, pewnie w poneidzialek wroce do pracy bleeee...
to zapraszamy na kawkę i pączki -
nick nieaktualny
-
Hej Hej jestem ale tylko na wpisywanie tempki która za ciekawa nie jest bo ciągle jestem poza chatą. Będę dzisiaj po 22 gdy mój D. pójdzie na nockę do pracy ogólnie to wkur...ona jestem na maksa przez te tempki mam nadzieję że wieczorem gdy do Was zajrzę będzie mi lepiej buziaki dla WAS :*
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Hej Hej jestem ale tylko na wpisywanie tempki która za ciekawa nie jest bo ciągle jestem poza chatą. Będę dzisiaj po 22 gdy mój D. pójdzie na nockę do pracy ogólnie to wkur...ona jestem na maksa przez te tempki mam nadzieję że wieczorem gdy do Was zajrzę będzie mi lepiej buziaki dla WAS :*
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ruda ja też w trakcie ostatniego pół roku przytyłam 6 kilo, zbierałam się zbierałam do odchudzania ale jakoś mi marnie szło, a teraz to ja muszę trochę z tym odchudzaniem poczekać, boję się, że będę wyglądać jak szafa trzydrzwiowa niedługo
-
nick nieaktualnyPaula no wlasnie o to chodzi.. Ja mam tendencje do tycia. Raz dwa i juz pare kilo..
Zawsze chcialam byc w miale fajna ciezarowka, nie jestem chuda ani tez gruba.. Ale taka normalna bym powiedziala.. Teraz przytylam, troche sie zle ze soba czuje.. A jak zajde koniec z dietami, raczej bd sie tylko powiekszala a znajac mnie to cala od stop do glowy...
Ale najwazniejsze to i tak zdrowie jakos moza czasami swoje niedoskonalosci zatuszowac :pPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja bym się chciała teraz pilnować, tylko że jest ciężko, jak nie jestem głodna to ok, a jak jestem to mam takie uczucie jakbym miała zwymiotować zaraz więc muszę coś zjeść, staram się nie jest niezdrowych rzeczy, ale widzę,że mnie odrzuca np od szynki a ciągnie do masła, żółtego sera, miodu, czyli takich mało dietetycznych rzeczy... których wcześniej starałam się unikać
-
Bo ogólnie chodzi o to że na wykresie który prowadzę na innej stronie wyszło mi że temperatura podstawowa (linia pozioma jest na 36,65) czyli nie powinna spadać poniżej 36,85(temperatura wyższa o 0,20) jeżeli by była ciąża. Natomiast ovu pokazuje mi linię podtawową na 36,45 czyli nie powinna spadać poniżej 36,65. i któremu wykresowi ufać ???
-
nick nieaktualnyNo niestety tak jest w ciazy heh ja na sCzescie mialam odrzut od slodyczy(!!) a ochote na owoce
Dziewczyny martwie sie, od wczoraj mnie swedzialy piersi i troche brzuch se myslalam moze to objaw, a teraz patrze a ja mam jakas wysypke male lekkie kropeczki na brzuchu i po bokach piersi... -
Dorotucha wrote:Bo ogólnie chodzi o to że na wykresie który prowadzę na innej stronie wyszło mi że temperatura podstawowa (linia pozioma jest na 36,65) czyli nie powinna spadać poniżej 36,85(temperatura wyższa o 0,20) jeżeli by była ciąża. Natomiast ovu pokazuje mi linię podtawową na 36,45 czyli nie powinna spadać poniżej 36,65. i któremu wykresowi ufać ???
Dorotucha tak naprawdę to na razie nie masz się co przejmować, bo masz tempkę 36,80 a po zagnieżdżeniu może ona jeszcze wzrosnąć także na razie głowa do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha ja bym się skłaniała do interpretacji owu bo bierze się pod uwagę kilka (chyba 4-5) ostatnich temperatur sprzed owu a Ty je miałaś niskie, a w tamtym wykresie linię masz powyżej tych temperatur dużo, ale tak bardzo to ja się na tym nie znam, może napisz do owu
Dorotucha lubi tę wiadomość