Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki ja tez z kawa:)
czekam na @ i mnie to denerwuje bo chce juz wiedziec ze jest. Mam tylko brazowy sluz:(
czemu to sie od czasu poronienia nie chce unormowac???? wkurza mnie to!!!!
slabe te kilka dniu u mnie. Psychicznie ostatnio nie daje rady. chciałabym gdzies wyjechac i oderwac sie od tego wszystkiego:(
no ale trzeba sie zebrac uszy do gory i działac:) nastepna ciezka praca przypada na walentynki:)
milego dnia:) -
nick nieaktualny
-
Juz sie zaczynam bac ze cos złego bo @ nie ma a tempka spadła 3 dni temu. No nic moze jednak pazdziernik mi nie pisany:)
Jest mi o tyle trudniej ze wkolo siebie mam 4 dziewczyny w ciazy:( dwie szwagierki i dwie przyjaciolki. Bardzo sie ciesz ze sa ale ciezko mi po kazdym spotkaniu z nimi a przeciez zamknac w domu i czekac na moja ciaze nie moge.
moze namowie meza chociaz na weekend w zakopanym tak mi sie marzy tamten klimat:) -
nick nieaktualnyOj wiem co czujesz, mialam to samo po poronieniu
kolezanka zaszla, kuzynka... A ja nie moglam znowu..
U Ciebie wyglada wykres normalnie, peoli spadlo, ale jeszcze malutka nadzieja musi byc.. Glowka do gory kichana uda sie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 08:28
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brałam wiesiolek magnez i witamine b.
Oprocz tego dostałam dostinex na dwa miesiace na obnizenie prolaktyny. Jeszcze miesiac musze brac i koniec bo miałam nieduzo podwyzszona podstawowa i po obciazeniu za wysoka.
A Ty Daria czyms sobie pomagalas??
-
witam, widzę, że wczoraj królował wątek lekarski;) ja Wam powiem tak - dzisiaj traktują pacjenta jak klienta przy kasie wtesco. malo kiedy zdarzy się lekarz, który naprawdę czegoś się dopatrzy.
12 lat lecze się na tarczyce - u kilku różnych lekarke. zawsze tylko kazały robić tsh, ft3,ft4... jak wychodziło ponad norme miałam brac tabletki 2 - 3 miesiace i przestac jak się unormuje, i tak w kółko. i nakaz: dużo jodu i jeżdxić nad morze
nikt nigdy nie kazał mi zrobić antyTPO, pół żcyioa brałam dodatkowo jod a mam HAshimoto, cholerka jasna
piję kawkę i dojadam wczorajszą pizzę, to się nazywa dieta:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla ja bralam tez wiesiolek (mysle ze mi duzo pomogl i w tym cyklu zaszlam) pilam ziolka ojca sroki na owulacje (3cykl udany), mleczko pszczele jadlam (moja wiara w niego jest ogromna i polecam) do tego jadlam bardzo duzo orzechow na endo
Blondik masz racje, tak mest niestety... Najgorsze tez, ze co lekarz to opinia i kogo pozniej sluchac?
Olga ja uwielbiam kryminaly, w sumie tylko takie seriale ogladam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 08:55
czekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiem Wam tak oczywiscie sie wkurfiłam jak tylko przyszłam do pracy ja pitole aaa!!!! nie ma to jak zajebisty przepływ informacji... no ale pomijając to to suty mnie szczypią!!!! kurfa kurfa kurfa ja to z kazdym cyklem co raz wiecej objawów hahahahahahaha a i tak @ przychodzi ot Ci polityka...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny