Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka mam podobnie co cykl to zora wiecej objawow
heheh
zobacz nawet cykl mi sie wydłuzyl o tydzien
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ania jak sie czujesz
Rano ja sie budze to czuje sie taka napieta w okolicy lewego jajnika..ale jak wezme leki to ustepuje pozniej
Najgorsze dziewczyny sa te czopki ;/ nozesz kurde ;/ a jeszcze co wyczytalam. z eutrudniaja zajscie w ciaze.. zarabistehehe
ale plus jest bo juz mnei nie kluje i nie ciagnie ten jajnikteraz tylk juz go odczuwam tak normalnie jakby pulsowal
co jakis czas
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo mnie tez cyce i suty ahhahaha, w ogole sie nie nastawiam na cos innego niz @ tylko dlaczego tak jest ze co cykl to nowe objawy
a kurfwiłam sie bo oczywiscie P. Dyrektor nie przekazała mi info i zadzwoniłam do jednej panny zeby mi cos przesłała a sie okazuje ze mielismy nie dzownic bo cos tam kurfa zjeby same ja pitole , teraz mi sie cisnienie dźwigło na Urzad, juz mnie panna wkurzyła aaa!!! zwariuje normalnie chyba!!! -
zbzaczymy.. pojde do niego w 12dc niech obaczy co i jak i zapytam sie go czten cykl odpuscic zy spokojnie mozemy
-
Ja pieke biszkopt na tort:) dawno nie robilam;)
@ przyszła wiec spoko juz czysta karta i mozna mysle dalej:)
moze jakies wakacje sobie zrobimy z okazji rocznicy wślubu w kwietniu??bedzie to jakies wydarzenie na ktore bede czekac a nie tylko na @
Ewelinka co do Twoich wynikow to wydaje mi sie ze masz super:) a prolaktyny z obciazeniem nie robilas?
Aniu zdrówka Olga tak samo dla ciebie i dla malucha:)
wracam do zywych czas najwyzszy:)
buziakiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki
Herbatka wypita, śniadanko zjedzone i chwila odpoczynku teraz
Zaraz muszę pranie wstawić i dokończyć wczorajsze porządki. Ech, tyle wczoraj stron mnie ominęło, ale nie miałam siły zajrzeć...nawet nie wiecie jaki miałam paskudny wieczór, a dziś kiepski nastrój...
Chciałabym Wam opowiedzieć i zasięgnąć opinii, ale nawet nie wiem od czego zacząć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie mam tak jak Wy:)
a lekarzy tez mam doscy. cos bym jeszcze jakeis badania zrobila ale co one mi dadza owulke mam wykresy ladne cykle praktycznie idealnej dlugosci co ja jeszcze mam zrobic??
a meza na badania nie chce wysylac bo sie biedny podłamie nie chce mu tego robic.
oj ale bym pojechała w góry:)
Inusia na spokojnie opowiadaj:)