Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć wszystkim, ale mamy dziś piękna pogodę, zimno ale słoneczko tak pięknie śweci
)))
Co do tej zazdrości to mój też nie chciał długo drugiej dzidzi, rok go nakręcałam aż w końcu wymiękł
Ale nigdy nie czułam czegoś takiego jak opisujecie.... u mnie było wręcz przeciwnie, lgnęłam do ciężarnych koleżanek aby pogłaskać brzuszek, pogadać o tym wszystkim aby być bliżej - nigdy nie zazdrościłam, wręcz przeciwnie chciałam pomagać)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ola ja tez mysle, ze jest zazdrosna. Nie wazne, ze maja juz dziecko i ze teraz sie nie staraja, ale napewno jakas zazdrosc w niej jest.. Ze wy juz macie to 2 a oni nie...
Wiele znam takich dziewczyn czy kolezanek...
Daria o Karolinę Ci chodzi słonko -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:cześć wszystkim, ale mamy dziś piękna pogodę, zimno ale słoneczko tak pięknie śweci
)))
Co do tej zazdrości to mój też nie chciał długo drugiej dzidzi, rok go nakręcałam aż w końcu wymiękł
Ale nigdy nie czułam czegoś takiego jak opisujecie.... u mnie było wręcz przeciwnie, lgnęłam do ciężarnych koleżanek aby pogłaskać brzuszek, pogadać o tym wszystkim aby być bliżej - nigdy nie zazdrościłam, wręcz przeciwnie chciałam pomagać)
jak widać są ludzie i... hmm.. ludzie?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja sie czuje dobrze
leze i jem masakra :p lenia mam okropnego :p
Pozniej jade z mezem do sklepu po taka poduche do spania bo nie wysypiam sie, moze to pomoze
Daria, planujesz może kupić takiego rogala do spania? Tego typu http://allegro.pl/kojec-poduszka-dla-kobiet-motherhood-gratisy-i3893360407.html ? -
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/poduszka-walek-170cm-relax-do-karmienia-gratis-i3894117391.html ja taką miałam - świetna jest!! wzdłuż całego ciała można, potem wiązałam jak karmiłam małego, sadzałam go i kładłam
bardzo polecam
Anastazjaaa, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Tak cos takiego, juz czytalam dziewcyzny maja i polecaja,, wiec sprobuje
mialas juz?
Tak, mam właśnie takąW ciąży była super pomocna, po porodzie tak samo. Jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam w 100%
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to juz doczekac sie nie moge, jak tyle osob zachwala
Kolyske taka tzn hustawke widzialam na ulotce, chce ja zobaczyc na zywo.. Jest przeceniona i az wzielabym bo wychodzi taniej niz na allegro, ale siostra mnie juz opierniczyla, ze a wczesnie, wiem ze ma racje,, ale korci :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny