Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina o ogóle sie nie przejmuj tym co ta Twoja kolezanka Ci powiedziała olej to!!! nie jest w ciązy, nie planuje wiec o co kaman?! Ty jestes w ciązy i masz sie nie denerwowac!! a za nim ona zajdzie to pewnie Ty juz spokojnie urodzisz , odchowasz itp. , dziewczyno ona jest poi prostu zazdrosna i tyle! takze głowa do góry i w doopie to miej, masz teraz odpoczywac i dbac o siebie i fasolke a ona jeszcze przyjdzie i bedzie Cie przepraszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 13:31
-
hej wiecie co trochę mi się przykrawo zrobiło...zobaczyłam komentarz pod moim wykresikiem cytuje ,,no za kolorowo to nie wygląda"...zastanawiam się jak można komuś coś takiego napisac...dziewczyny...nie wiem co myśleć
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Konwalnie ja bym sie nie przejmowala.. Pewnie przes to ze masz biale koleczka i nie mierzysz o jednej godzinie to ciezko cos wyczuc.. Dopiero jestes przed owu, albo w trakcie wiec bez stresow i nerwow
pozytywne myslenie prosze
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mas racje dlatego lepiej olac takie madrosci innych osob..
-
hej dziewczynki
Ja dzis gorzej sie czujeczuje sie jakbym byla nacpana, łeb mnie boli..trudno mi sie oddycha.. i ogolnie jakos tak niewyraznie mi
wiec chybadzis mnie malo bedize z Wami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski!!!!! zróbice cos bo normanie z tych nerwów juz mi sie ryczec chce wrrr az mnie brzuch rozbolał
, dobrze, że juz w domku i jutro nie musze isc to tego kołchozu wrrr dzis miałam okropny dzien !
a jeszcze na koniec żle zaznaczyłam ptaszka w programie i co.. wszystko sie poszło j.eb.a.c... i musze od początku wszystko robic
<załamka>