Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helloł laseczki.. u mnie hmm... jakby to ładnie powiedzieć.. może dziś jakos znowu wstaje slonce? wczoraj wieczorem pisałam z moim M że mam już dość , ze gdzies gleboko czuje ze nigdy nam się nie uda , ze wogole straciłam nadzieje, w ogóle później nie mogłam zasnąc caly czas plaklam. Dziś nowy dzień, nowe nadzieje.. umowilam się z koleżanką z która nie widziałam się rok , umowilysmy się do takiego pubu na 18 i teraz się szykuje, maseczka na włosach na twarzy, zaraz makijaż prostowanie wloskow i wybywam a cooo.. hehe trzeba się rozerwać i zapomnieć chociaz się nie da.. ale czasem fajnie zadbac o siebie i wyjść gdzies ze znajomymi.
Dziewczyny uśmiechnijcie się
Inusia nie przejmuj się -
hej dziewczynki ..Ewelka.. uwierz wiem co czujesz. ja do tego dzis co rusz to rycze..chyba te ciagle choroby mnie rozstroily nerwowo..i jeszcze od godziny non stop mi bulgocze w brzuchu
jezdzi tak glosno ze az wstyd dobrze ze w domu jestem
moze to taki dzien ze aura faktycznie jest do bani nie wiem..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu tu sa beTerminowe, ale co jakies 2 -3 tyg jednak musze sie zglaszac, tak mi sie wydaje.. Chociaz moglabym to olac niech mnie na kontrole wzywaja to powiem jak sie czuje i tyle..
Dziewczynki glowki do gory! Ta zima okropna i tak wplywa na nastroje.. Jeszcze troche i bedzie wiosna i swiat piekniejszyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co poprawil mi sie humor.. ale tak mi sie teskni za moim mIskiem, za kociczka, i Kajtkiem.. ehhh prytulałabym sie do niech teraz
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny