Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Bo to nawet ekonomicznie wychodzi w listopadzie tylko wszystkich świętych, więc prezentów się nie kupuje, a w grudniu? mikołajki, święta i jeszcze urodziny?
portfel tego nie wytrybi
Tak jak siotry maluch sie wycfanił i teraz 6grudnia mikolajki 17grudni urodziny 24 grudnia boze narodzenie, 16 sty imieniyn -
nick nieaktualnyNo widzisz
to co? listopad?
bo zobacz jeszcze z tego punktu - w grudniu może nasypać tyle śniegu że trzeba będzie łopatować i łopatować i łopatować aż na izbę przyjęć a tu wody odchodza, skurcze się nasilają, widać już głókę, a ty lopatujesz i łopatujesz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No jasne że tak
Chociaż ja nie musze rodzic w 2014, ważne żebym w ciążę zaszła w tym roku
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Bo to nawet ekonomicznie wychodzi w listopadzie tylko wszystkich świętych, więc prezentów się nie kupuje, a w grudniu? mikołajki, święta i jeszcze urodziny?
portfel tego nie wytrybi
ja właśnie tak mam "prawie" bo mam mikołajki, święta i na początku stycznia tiago ma urodzinyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja zasypiam... Masakra
Maz byl sobie mecze obstawic i zaraz wroci, a mi sie oczy normalnie zamekaja.. Napisal zebym spac nie szla bo musi mi jeszcze masaz zrobic haha :p
Tak wiec czekam :p
Konwalnie Ty studiujes?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja zasypiam... Masakra
Maz byl sobie mecze obstawic i zaraz wroci, a mi sie oczy normalnie zamekaja.. Napisal zebym spac nie szla bo musi mi jeszcze masaz zrobic haha :p
Tak wiec czekam :p
Konwalnie Ty studiujes?nawet z zapalkami w oczach
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja też jestem. Musiałam uprać dywan, łózko, ciuchy i młodego... ofajdał wszystko bo kuźwa sam se zdjął pieluchę i załozył spodenki
ciesze się z e robi się samodzielny ale nosz kur....