Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote::] mój mąż jeszcze w pracy, ja musiałam sama poszaleć z działeniem; ale mały karę dostał i ma leżeć pod kołdrą i może bajki oglądać, ma się nigdzi enie ruszać. mam nadzieję, że szybciej zaśnie
-
nick nieaktualny
-
moje dziecko mówi dziś do mnie:
,,mamo po co dziewczyny mają CYCLE" czujecie?
CYCLE uśmiałam się przednioAnia_84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Heheh no ja widze co robia dzieci siostry... Oszalec idzie :p dlatego ja narazie chce tylko jedno :p
Konwalie ile ma Twoj maluch? -
Ania_84 wrote:hehe
ehh dzieciaki zadzwia mnie ze takie maluchy i tyle wyłapuja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spkojnie .. wyobraz sobei jak mu maluch właczy syrene o 3 w nocy
wtedy bedziecie sie na nim odgrywac
Czarnula87, konwalie86 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja sie tylko wkur... Bo sasiad tak wali muzyka ze masakra
siedzimy z zamknietymi drzwiami i ja mam korki w uszach a i tak slysze
nienawidze go!!! Tylko mi sie cisnienie podnosi
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój ma niecałe 2 i już daje niezły wycisk. Mama teraz dzwoniła więc poszłam do kuchni z nia pogadać bo młody leżał i bajki oglądał. Wchodze z telefonem przy uchu do pokoju a ten skacze na łózku - zobaczył mnie, zamarł i grzecznie isę połozył i przykrył kołdrą :d słowem się nie odezwałam przez ten czas, ale jak wyszłam do kuchni to się mamie do słuchawki roześmiałam
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
OMG kobietki, nie wiem o której ja się położyłam, ale dopiero wstałam
Aaaaaaaaaa, najgorsze, że młody też razem ze mną spał tyle i ciekawe o której teraz pójdzie pcia
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalie on tego nawet nie uslyszy, tak nawala ta muza ze masakra..
Kiedys po 22 w sciane walilam, a on tak calymi dniami potrafi.. Juz widze jaka bedzie sobota
Ania bede z dzieckiem specjalnie chdozila po przedpokoju przy scianie zeby dobrze slyszal gnoj jeden :pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnula na pohybel!!!!!ja wineczko pełna kulturka
Ruda...pójdź do niego i powiedz że jak będzie tak nap...alał to go odwiedzą koleżanki z ovufriend razem z ich mężami/partneramiAnia_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ja tylko soczek albo herbatka z sokiem malinowym
matko dziewczyny ja nie wiem co z tymi moimi jelitami czy to czasem nie p tych czopkach ; taki mi bulgocze ..i mam takie okropbne wzdecia i gaziory ze sasiada to bym wykurzylabo by padl
konwalie86, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:czarnula na pohybel!!!!!ja wineczko pełna kulturka
Ruda...pójdź do niego i powiedz że jak będzie tak nap...alał to go odwiedzą koleżanki z ovufriend razem z ich mężami/partnerami