Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja tylko soczek albo herbatka z sokiem malinowym
matko dziewczyny ja nie wiem co z tymi moimi jelitami czy to czasem nie p tych czopkach ; taki mi bulgocze ..i mam takie okropbne wzdecia i gaziory ze sasiada to bym wykurzylabo by padl
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania moja kocica dziś dobrała się do mojej kawy...postawiłam kubek, patrzę a ona hyc do kubka i popija kawusię...kawoszka jedna
-
konwalie86 wrote:może zapodaj sobie jakiś espumisan...a probiotyk bierzesz? ja brałam kiedyś Linex Forte i mi bardzo pomógł
-
konwalie86 wrote:Ania moja kocica dziś dobrała się do mojej kawy...postawiłam kubek, patrzę a ona hyc do kubka i popija kawusię...kawoszka jedna
konwalie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co mój mąz znalazł notatnik swojego pradziadka...jakie piękne wiersze pisał dla prababci...wzruszyłam się
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A wiesz że u kobiet trzeba osłonowo coś brać bo przy antybiotykach można szybko grzyba złapać?
-
Ania_84 wrote:matko wez mnie nie strasz jakiego grzyba ??
Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
grzybicę pochwy np ;-)ja też uważam że probiotyki sa wskazane no chyba, że bierzesz taki antybiotyk który już masz sprawdzony i nigdy Ci nic nie było po nim, ale jednak probiotyk sobie kup
-
nick nieaktualnyAniu nie iwem na jakiej to jest zasadzie ale włąsnie często jak się bierze antybiotyki to się łapie infekcje dróg rodnych, czyli grzybka. Nie wiem czemu, może ph się jakoś mzienia czy cos? W każdym bądź razie antybiotyki sprzyjają grzybkowemu środowisku a konkretniej drożdżakom
I nie piszę ci tego żeby cię przestraszyć tylko żeby się uż od ciebie te wstrętne choróbska odpierdzieliły -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No mi dal amoxycykline - ale nic mi nie mowil ze mam brac osłonowe ;/
ja po tym zawsze mam problem.... mi tez lekarz nic nie mówiła, aż za trzecim razem samam poprosiłam bo miałam dosyc infekcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 20:10
-
nick nieaktualnyQuote:Antybiotyki mają zdolność niszczenia bakterii lub hamowania ich wzrostu. Sięgając po antybiotyk niszczymy całą mikroflorę bakteryjną w naszym organizmie, tę chorobotwórczą oraz dobre bakterie, niezbędne dla zdrowia intymnego kobiety. Dochodzi do zniszczenia pałeczek kwasu mlekowego i podwyższenia poziomu pH do zasadowego, co w efekcie prowadzi do grzybicy poantybiotykowej. Dolegliwość ta objawia się nieustannym swędzeniem, upławami i pieczeniem w okolicach intymnych kobiety. Bagatelizowanie problemu może przyczynić się do niepłodności.
Tu masz artykuł: http://portal.abczdrowie.pl/grzybica-po-stosowaniu-antybiotykowWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 20:12