Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:haha wariatki moje :* ale czuje ze to nie ten cykl
wiec luz
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ojj Ewelka czyzby sie szykowala mega zielona kropa???
jeee
Aniu ja uwielbiam jezdzic na lyzwachale teraz juz po ptokach
czekam do nastepnego roku, a ty jak masz okazje to pedz
odstresujesz sie
Daria ja chyba tez zamowie ta poduche:) ostatnio juz sama nie wiem jak mam spacwywalam noge na bok mojego bo lepiej mi sie tak spi ale on ile biedny tak wytrzyma hahaha, ale pewnie sie zbuntuje na poduche bo bedzie gadal ze jakis worek bedzie nas dzielil w nocy
A ja dzis zaszalalam i wysprzatalam na blysk salon, sypialnie i lazienkena kuchnie juz dzis nie mam sil. Jutro skoncze. A musialam sie szybko wyrobic bo t nie pozwala mi sprzatac
chce jeszcze firanke zawiesic ale nie wiem czy zdaze
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ojj Ewelka czyzby sie szykowala mega zielona kropa???
jeee
Aniu ja uwielbiam jezdzic na lyzwachale teraz juz po ptokach
czekam do nastepnego roku, a ty jak masz okazje to pedz
odstresujesz sie
Daria ja chyba tez zamowie ta poduche:) ostatnio juz sama nie wiem jak mam spacwywalam noge na bok mojego bo lepiej mi sie tak spi ale on ile biedny tak wytrzyma hahaha, ale pewnie sie zbuntuje na poduche bo bedzie gadal ze jakis worek bedzie nas dzielil w nocy
A ja dzis zaszalalam i wysprzatalam na blysk salon, sypialnie i lazienkena kuchnie juz dzis nie mam sil. Jutro skoncze. A musialam sie szybko wyrobic bo t nie pozwala mi sprzatac
chce jeszcze firanke zawiesic ale nie wiem czy zdaze
Paula mam poduche, mam nadzieje ze bedzie mi sie lepiej spalotroche droga, tej co chcialam nie bylo... Jakies inne pstrokate a ja nie lubie takich kolorow :p wiec mam ladna czarńo biala hehe
Ciesze sie ze sprzatac mie musze, moj zrobil wszystkojakbym wysprzatala to by sie wsciekl..
Paula firanek wieszac nie mozesz! Nie mozna podnosic tak rak do gory! Uwazaj na siebie i oszczedzaj sie... -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Paula mam poduche, mam nadzieje ze bedzie mi sie lepiej spalo
troche droga, tej co chcialam nie bylo... Jakies inne pstrokate a ja nie lubie takich kolorow :p wiec mam ladna czarńo biala hehe
Ciesze sie ze sprzatac mie musze, moj zrobil wszystkojakbym wysprzatala to by sie wsciekl..
Paula firanek wieszac nie mozesz! Nie mozna podnosic tak rak do gory! Uwazaj na siebie i oszczedzaj sie...
Kochana ja tez nie muszeale krew mnie zalewa ze T robi wszystko w domu
dlatego zrobilam to kiedy go nie bylo w domku. Przyszedl z prazy to mnie opierniczyl i powiedzial ze mnie zwiaze jutro chyba haha
Firanki nie zawiesilam oczywiscie
Ania jestes giganthe he.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh..juz sie ni emoge doczekac wizyty u lekarza..zeby mi powiedzial ze mozemy spokojnie
alez mi sie teskni za moim M
-
nick nieaktualnyPaula to dobrze nie wieszaj
moj tez wieszal ostatnio ;p
Mezczyzni to potrafia byc kochani
Ania oby juz niedlugoa kiedy do gina?
Ale mi sie nudzidurny ipad nie odtwarza wszystkich filmow jak chce i narazie ogladam kabarety..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
we wtorek koncze antybiotyk wiec chyba w srode pojde
akuat bedzie 10dc wiec przyokazji oblookaczy cos tam wogole urosło przez ta chorobe
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny