Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co mam spory problem, mój młody ostatnio nie chce jeść.... jeden ziemniak i pół małego mielonego to absolutne maximum a do te,go je obiad chyba z godzinę???
Moja pani doktor twierdzi że trzeba to przeczekać, ale może macie jakieś sposoby domowe na poprawienie apetytu?
zaznaczę tylko że środki typu apetizer nie wchodzą w grę ponieważ nie jestem zwolenniczką sztucznych wspomagaczyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Moze zrob mu jakies kanapeczki w kształcie łódki ??
alboodzywcze jogurty..
moze po prostu teraz nie ma ochoty np na ziemniaki imieso
ja tak mialam przez jakis czas..rodzice tez mi wpychali a ja zostawialam
i c teraz 78kg zywej wagi
-
wiec poki nie traci na wadze..moze nie zmuszj go ..niech jje czesto a male porcje
ps a nie podjadajakis slodyczybo moj siostrzeniec tak robil
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kochana ze mna bylo to samo jak bylam mala. Wszystkiego probowali
nawet dziadek specjalnie przyjezdzal mnie karmic bo tylko on mi robil wagoniki z kanapek z pasztetem hahahaha
ale zjadlam pol i to bylo tyle.
Mama sie ze mna po lekarzach nachodzila, nastraszyli ja i co? Samo przeszlo
Teraz wspominamy to ze smiechempoki maly nie traci na wadze daj mu czas, zglodnieje to sam przyleci
Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
My wrocilismy z zakupow. Tyle warzyw i owocow co nakupilismy to chyba przez cale zycie ńie zjadlam co teraz hehehe
Zjem obadek i biore sie za szarlotke
Aniu to juz niedlugo do ginka. Oby sie juz wszystko ladnie wyklarowalo i znow bedziecie lobuzowac
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:My wrocilismy z zakupow. Tyle warzyw i owocow co nakupilismy to chyba przez cale zycie ńie zjadlam co teraz hehehe
nie mów nic, ja dziś kupiłam 20 granatów bo były na promocji, zapowiada się granatowy tydzień, ale kocham jeść granaty więc to będzie sama przyjemność
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis robie salatke z selera, ananasa, kukurydzy kuraka , i jajeczek
jutro jak moj M przyjedzie to mu zapodam
-
nick nieaktualny