Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:kurde ząb mnie cos boli
-
tez sie zdziwilam ze takk daleko.. i wogole .ale chyba cos wtym jest bo mi gin poweidzial ze przed staraniamipowinnam miec wyleczone wszytskie zeby
-
ja własnie nie mam... bo ogolnie boje sie jak cholera dentystow.. i musze sie za to wziasc .. bo pozniej mi zeby powypadaja
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mam pytanie..bo nie wiem czy ja jestem przerwazliwiona czy co..ale czy wy odczuwacie takie klucia w okolicach pachwin ??
-
wiecie wczoraj moj mnie zaskoczyl.. bo zapytal sie mnei czy chce zeby ze mna jutro poszedl do kliniki ?? bo jak tak to moe uprosi wolny dzien .. powiedzialam mu ze jak chce- jesli sie uda to fajnie bo moze by mu dal skierowanie na te badania jednak a jak nie to trudno
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no bo mi wczoraj i dzis tak.. kluje i promieniuje szczegolnie wieczorem na poposladek ;/ jutro jak bede to mu powiem o tym
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny a mam pytanie..bo nie wiem czy ja jestem przerwazliwiona czy co..ale czy wy odczuwacie takie klucia w okolicach pachwin ??
to nic nie boli tylko takie uczucie głupie nie wiem co to takiego od niedawna tak mam a może wcześniej nie zwróciłam na to uwagi.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a ja "intensywnie" pracuej na ovu
tak to jest jak sie robi przerwe na kaweEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane wróciłam z zakupów, zaraz zabieram się za dietetyczne ciasto i jeszcze skorzystam z przecudnej pogody, 11+ i pójdę z psiurem na spacer.
Kochane, mam takie pytanie. Ponieważ ten cykl jest dosć dziwny, dziwny w odniesieniu do poprzednich. W tym mam mega rozciagliwy śluz dopiero dzisiaj. Do owu i w dniu ovu nie było go, przynajmniej na zewnątrz. odczuwalam wilgoć ale rozciągluta niet. A dzisiaj to o matko, tak dużo jak w poprzednich cyklach przed owu. Czy to normalne? tempka by jednak wskazywała, ze jest po owu, choć nadal nie rozkminiam czy ona jest przed skokiem czy po skoku. to za trudne. Macie jakieś wyjaśnienie na mój stan rzeczy?Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Hej Kochane wróciłam z zakupów, zaraz zabieram się za dietetyczne ciasto i jeszcze skorzystam z przecudnej pogody, 11+ i pójdę z psiurem na spacer.
Kochane, mam takie pytanie. Ponieważ ten cykl jest dosć dziwny, dziwny w odniesieniu do poprzednich. W tym mam mega rozciagliwy śluz dopiero dzisiaj. Do owu i w dniu ovu nie było go, przynajmniej na zewnątrz. odczuwalam wilgoć ale rozciągluta niet. A dzisiaj to o matko, tak dużo jak w poprzednich cyklach przed owu. Czy to normalne? tempka by jednak wskazywała, ze jest po owu, choć nadal nie rozkminiam czy ona jest przed skokiem czy po skoku. to za trudne. Macie jakieś wyjaśnienie na mój stan rzeczy?teraz lekko spadla i ten spadek moze oznaczac ze dzis lub jutro moze byc owu ..skoro masz dalej taki sluz