Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Karolciu dzięki, wiem , że jakos to będzie, musi byc..
a Ty jak sie czujesz??
Dziękuję, póki co w miaręPodbrzusze troszkę czasem zakłuje czy zaboli, spać non stop mi się chce i mdli troszkę. Mimo wszystko do wytrzymania
Jedno co mnie drażni, to fakt, że KAWUSIA mi ciężko wchodzi
A ja tak kocham kawkę
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Dziękuję, póki co w miarę
Podbrzusze troszkę czasem zakłuje czy zaboli, spać non stop mi się chce i mdli troszkę. Mimo wszystko do wytrzymania
Jedno co mnie drażni, to fakt, że KAWUSIA mi ciężko wchodzi
A ja tak kocham kawkę
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Asieńko ale on ci wyznaczył przypuszczalną owulke więc może nie jest tak źle :]
No może.. okaże się za dwa tygodnieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Muszę się spakować do pracy, pozmywać i odkurzyć bo jaśnie teściowa nawiedza dzisiaj moje domostwo
Mój Piotr nie dawno dzwonił i powiedział: "...dziś tak ładnie świeci słoneczko...może przejdziemy się nad zalew?...a może do maca?"
na jego słowa zaświeciła mi się myśl o lodach z polewą toffi...mmmm
odpowiadam więc: tak! chętnie! do maca
słyszę ciszę po drugiej stronie...nagle Piotr odpowiada: no dobrze, ale nad zalew podjedziemy samochodem...
ahhh..Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Ja odpuszczam rozbijanie 700 bo i tak mnie tu nie zauwazacie. FOCH
a tu już FOCHY leca ..pamietaj co oznacza FOCH
Co do gruponu to wkurzyła bym sie na max ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pisellini wrote:Dorotka...słyszysz? pomożesz? :*
właśnie do tej strony nadrobiłam
Otóż robiłam najpierw LH i FSH w 3dc. Okazało się że mam LH 9,1 a FSH 20,34. Stanowczo FSH za wysokie bo norma jest do 10,2. Żeby potwierdzić prawdziwość tych wyników ginka kazała mi zrobić estradiol w 13 dc wyszedł 64 wiec za niski norma od 63-356 w fazie około owulacyjnej dlatego od kolejnego cyklu mam brać leki na podniesienie estrogenów i dodatkowo duphaston. W tym czasie starania muszę zawiesić na 2 cykle.
Wyniki powyższe oznaczają u mnie spadek aktywności jajników możliwe że po zeszłorocznym poronieniu. Początkowo się wystraszyłam bo podobne wyniki mają kobiety na menopauzie a ja mam dopiero 30 lat wiec miałam już czarny scenariusz że nasza Córcia będzie jedynaczką. Ale póki co to jadę na konsultację do innego gina i zobaczymy co on powie. -
Pisellini wrote:wielkie dzięki :*
a miałaś jakieś objawy tego?,
nieregularne miesiączki?
nie wiem...brak śluzu...Pisellini lubi tę wiadomość
-
to ja nie wiem co robić...nie chodziłam na monitoring, ale lekarz potwierdzał mi owulację..po poronieniu cykle skróciły się do 27 z 28...
sama nie wiem...ja w sumie mogę się skarżyć na znikomą ilość śluzu płodnego...
no i nie wiem co z tym progesteronem...robiłaś badania na progesteron?Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:to ja nie wiem co robić...nie chodziłam na monitoring, ale lekarz potwierdzał mi owulację..po poronieniu cykle skróciły się do 27 z 28...
sama nie wiem...ja w sumie mogę się skarżyć na znikomą ilość śluzu płodnego...
no i nie wiem co z tym progesteronem...robiłaś badania na progesteron?zrób to FSH i LH może to coś powie?
-
ja jjem cos a'la grecka
do o tego mam hjogurcik na pozniej i kawusie z MC donalda
Eweloka84 lubi tę wiadomość