Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga to super
maluch bedzie grzecznie spal
a wy bedziecie mogli spokojnie szalec i grac w gre
planuej przed 14 lutegochyba pojde 14 lutego zeby zorbic mojemu niespodzianke
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oki ja zmykam bo zmeczona jesem
misko zaraz przychodzi sie polozyc to troche sobie z nim pogadam i obejrzymy cos
-
hej kobietki! Dzięki za miłę słowa :* Kochane jestescie, dzis mi juz lepiej.. mój Misiek stwierdził, źe i tak myslał o zmianie pracy zeby nie dojeżdzac tyle km wiec poszuka cos tu na miejscu albo w okolicy i mam sie nie martwic..łatwo powiedziec ..
-
nick nieaktualnyHej kochane
Ewelinka sciskam mocno! Oby maz szybko cos znalazl, nie stresuj sie tym jeszcze.. Jakas odprawe dostal chyba nie? Nalezy mu sie z tego co wiem..
Pisellini przykro mi z powodu @trzymaj sje kochana!
Ewelinka wykres nonoposzlo do gory, moze jutro testowanko??
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hej kochane
Ewelinka sciskam mocno! Oby maz szybko cos znalazl, nie stresuj sie tym jeszcze.. Jakas odprawe dostal chyba nie? Nalezy mu sie z tego co wiem..
Pisellini przykro mi z powodu @trzymaj sje kochana!
Ewelinka wykres nonoposzlo do gory, moze jutro testowanko??
no ładnie poszło ale czuje ze jutro jak @ ma byc to spadnie.. w koncu przychodzi jak w zegarkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:03
-
hej laseczki. wpadam na chwilę się przywitać i jadę w poszukiwaniu prezentu na 70tke teścia.
Ewelinka trzymam kciuki za kropkę i za szybko znalezioną nową robotę męza... będzie dobrze. Wiem co teraz czujecie, doskonale. ściskam.
jak się macie?Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia jak wczoraj u fruzjera?
a jakaś masakra!! miałam bon zgruponu, umawiałam się dwa razy, bo za pierwszym fryzjerka sie rchorowała i na wczoraj mi przesunęli. Pojechałam, okazało się, że to nie na rynku tylko na drugim koncu krakowa. błąd jest w kuponie ale jestem przekonana, że pytałam czy to napewno tu i tu....no nic, jadę we własciwe miejsce laska upiera się, że na pewno informowała mnie, gdzie mam przyjechać. dobra. nie będę sie kłócić. na miejscu okazało się, że muszę dopłacić do mojej długości wlosów 30zł. Do tego fryzjerka stwierdziła, że bez rozjasnienia odrostów sie nie obedzie. Jakos inne mi farbowały odrosty i dało radę. Ta nie chciała. wiec dopłata do rozjasnienia 50zł. zatem 99zł bon + 80 zł i mega wkurw. z długosci moze mi 2 cm przycieła... dobrze, że chociaż kolor mi sie w miare podoba. ale i tak jestem wkurwioaEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
I jeszcze do tego źle sobie zaplanowałam serduszka
myslałam, że ovu będzie 12dc lub 13dc a tu dupa..
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHejka, ja dzisiaj się cuzję jak zbity pies... wczoraj wieczorem wybuchło i trzy godziny mieliśmy mega awanturę z mężem. Wypłakałam sie jak nie wiem. Ale jakoś tam pogadaliśmy, sporo sobie powiedzieliśmy. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
Dzisiaj jestem jakaś taka mega zmasakrowana.Do tego od rana mam mdłości i zbiera mis ię na wymioty. Podejrzewam, że nerwy dają o sobie znać.
Niedługo zbieram się do pracy. Mam nadzieję, że uda mi sie załatwić wolny piątek żeby na tą rekrutację pojechać. No zobaczymy. Jak mi nie będą chcieli zamienić to wezmę urlop na żądanie i tyle.Pisellini, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odpuszczam rozbijanie 700 bo i tak mnie tu nie zauwazacie. FOCH
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają