Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ewelcia co sie stało ??
ehhh i własnie to jest piekna POLSKA.. ;/ robia z ludzmi co chca jełopy powalone ;/ maja ludzi za nic ..;/ -
wiem..;/ tez to zawsze przechodzilam w pracy ..;/ nawet na własnej dzialalnosci nie raz doswiadczam takich co to sie maja za wyzsze sfery.. fakt teraz to ja mam ich gdzies nieraz.. nie to nie .. wyad a baru.. ale tez musze sie liczyc z tym ze jak juz niemam jakiegos klienta to i dochodzy spadaja..wiec dopoki nie bede miala jeszcze z 2-3 klientow takich stalych to i tak roba ze ma co chca..
ale co tu duzo gadac- przyklad mojego miska w pracy ;/ powiedzial ze albo zaloza wlasne dzialalnosci i wykupia od niego samochody albo do wrzesnia wzyscy straca prace -
Eweloka84 wrote:w ogole dzis jakas płaczka jestem a to juz mnie całkiem dobilo
-
Eweloka84 wrote:ehh.. w wypowiedzeniu napisali, że z powodu problemów finansowych ale 2 nowych przyjeli
Eweloka84, konwalie86 lubią tę wiadomość
-
teraz ta glupia gadka o kasie to norma.. tym sie chronia.. tylko pytam sie skoro maja klopoty finansowe to czemu nie robia zwolnien grupowych ?? przynajmenij pracownik ma lespze warunki gdy odchodzi ;/
-
Eweloka84 wrote:ehh a ja sie cieszyłam, że i ja i Misiek umowy na czas nieokreslony a tu chooj ...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ehh a ja sie cieszyłam, że i ja i Misiek umowy na czas nieokreslony a tu chooj ...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Hej mam pytanie, pierwszy dzień cyklu jest jak pojawia się plamienie, czy krwawienie?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
to moj plan na walentynki
zeby zaskoczyc małzusia
Czarnula87, Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny