X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja zauwazam..
    Kurde z tym goruponem bym sie mega wkurzyla :/ ja tez juz mialam nieraz cos z groupona ale bylo wszystko ok, tzn zadnych doplat czy czegos,, wspolczucia, ale dobrze ze zadolona jestes chociaz..

Kochana niezaplanowane serduszka to lepiej :) u mnie tez tak bylo...

Olga dobrze, ze sobie wyjasńiliscie pare spraw z mezem.. Oby teraz bylo lepiej.

Ja dalej leze w lozku, czasami boli mnie podbrzusze co mnie martwi,a musze jeszcze 2-3 tyg do wizyty wytrzymac :(

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka witam Was Kchane po przerwie :) nie jestem w stanie póki co nadrobić od 637 strony ale może jakieś nowości ostatnio się wydarzyły? :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria bidulko , oby szybko zleciało do wizyty i żebyś się uspokoiła, że jest ok wszystko ;)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daiekuje Ewelinka :) musze tak myslec, nie mam innej opcji :)

• Saramago Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz :)

Serduszka po ovu? małe szanse :) Mało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...

a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jest :)

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) Wpadam się przywitać! Śniadanko zjedzone, herbatka wypita. Ostatnio coś nie mogę Was ponadrabiać bo chodzę spać wcześnie :P

Pisellini szkoda, że @ przyszła :/ Ale następnym razem na pewno się uda, trzymam kciuki!

Ewelina, przykro mi..co to się kuźwa dzieje ostatnio, masakra! Oby Twój facet szybciutko znalazł dobrą pracę :*

Olga, kurcze niedobrze, że się kłócicie, ale ja jakiś czas temu też przez to przechodziłam, darliśmy koty non stop, często o byle co, a tak naprawdę głównym powodem była praca i kasa i tak w kółko. Na szczęście wyszliśmy na prostą, porozmawialiśmy poważnie i jest ok. A Wy chociaż doszliście do jakiś wniosków? Jest lepiej?

Miłego i spokojnego dnia Wam wszystkim życzę kochane:)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam tylko że weekend był super poplotkowałam z kumpelką i ... zapisałam się na wizytę do ginekologa Murzyna- czarniutki jak węgiel :) podobno jest super specjalistą i pomógł wielu parom również po 40-tce zajść w ciążę. Jedyny mankament to muszę jechać do niego 100 km ale stwierdziłam że muszę skonsultować swoje wyniki z innym ginem przed @ i czy w ogóle zaczynać leczenie hormonalne a kumpela mówi że naprawdę wiele jej koleżanek u niego się leczyło i prędko zaciążyły. Zobaczymy w sobotę mam wizytę :)

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu dzięki, wiem , że jakos to będzie, musi byc..
    a Ty jak sie czujesz??

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka pewnie jedz i konsultuj , ja też konsultowałam u 3 innych i dzieki temu nie usuneli mi po kawałku jajników...

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz :)

Serduszka po ovu? małe szanse :) Mało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...

a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jest :)

Oj a to w owu nic nie bylo?

Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlego :( przez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...

Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija :/

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Dorka pewnie jedz i konsultuj , ja też konsultowałam u 3 innych i dzieki temu nie usuneli mi po kawałku jajników...
    Pójdę bo mój Mężu jakoś nie jest za tymi hormonami i wkurza się z lekka że ta moja ma tempo żółwia z diagnozami. Ale co tam co ma być to będzie ;)
    Przykro mi że Twój stracił pracę :( oby prędko coś znalazł.

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Oj a to w owu nic nie bylo?

Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlego :( przez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...

Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija :/

No tak jak pisałam Kochana, liczyłam, że ovu bedzie 12 lub 13dc a tu wyznaczyło 11dc wiec lipa. Kochana nie stresuj się odpoczywaj i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze. Byle do wiosny a ta już za rogiem. Damy rade

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka moja poprzednia gin to w ogole tabsy mi chciał dac anty :| głupia i lepiej isc do 2-3 :)
    brzuch mnie boli :-/

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boziu jakas jestem dzis rozmemłana :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu zauważamy, serio. Ja osobiscie widzę wszystkie wpisy ale wybaczcie mi ostatnio totalną ignorancję, po prostu za dużo spraw domowych mi na głowie siedzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńko ale on ci wyznaczył przypuszczalną owulke więc może nie jest tak źle :]

Saramago lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no muszę nadrobić bo nic nie wiem z tego co piszecie...

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie jak Olga mowi, Asia to program, nie zawsze jest jak on pokazuje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się spakować do pracy, pozmywać i odkurzyć bo jaśnie teściowa nawiedza dzisiaj moje domostwo :/

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie nasza Ania???

Ania_84 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ