Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia ja zauwazam..
Kurde z tym goruponem bym sie mega wkurzylaja tez juz mialam nieraz cos z groupona ale bylo wszystko ok, tzn zadnych doplat czy czegos,, wspolczucia, ale dobrze ze zadolona jestes chociaz..
Kochana niezaplanowane serduszka to lepieju mnie tez tak bylo...
Olga dobrze, ze sobie wyjasńiliscie pare spraw z mezem.. Oby teraz bylo lepiej.
Ja dalej leze w lozku, czasami boli mnie podbrzusze co mnie martwi,a musze jeszcze 2-3 tyg do wizyty wytrzymac -
nick nieaktualny
-
ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz
Serduszka po ovu? małe szanseMało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...
a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jestLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry
Wpadam się przywitać! Śniadanko zjedzone, herbatka wypita. Ostatnio coś nie mogę Was ponadrabiać bo chodzę spać wcześnie
Pisellini szkoda, że @ przyszłaAle następnym razem na pewno się uda, trzymam kciuki!
Ewelina, przykro mi..co to się kuźwa dzieje ostatnio, masakra! Oby Twój facet szybciutko znalazł dobrą pracę :*
Olga, kurcze niedobrze, że się kłócicie, ale ja jakiś czas temu też przez to przechodziłam, darliśmy koty non stop, często o byle co, a tak naprawdę głównym powodem była praca i kasa i tak w kółko. Na szczęście wyszliśmy na prostą, porozmawialiśmy poważnie i jest ok. A Wy chociaż doszliście do jakiś wniosków? Jest lepiej?
Miłego i spokojnego dnia Wam wszystkim życzę kochane:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam tylko że weekend był super poplotkowałam z kumpelką i ... zapisałam się na wizytę do ginekologa Murzyna- czarniutki jak węgiel
podobno jest super specjalistą i pomógł wielu parom również po 40-tce zajść w ciążę. Jedyny mankament to muszę jechać do niego 100 km ale stwierdziłam że muszę skonsultować swoje wyniki z innym ginem przed @ i czy w ogóle zaczynać leczenie hormonalne a kumpela mówi że naprawdę wiele jej koleżanek u niego się leczyło i prędko zaciążyły. Zobaczymy w sobotę mam wizytę
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz
Serduszka po ovu? małe szanseMało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...
a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jest
Oj a to w owu nic nie bylo?
Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlegoprzez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...
Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija -
Eweloka84 wrote:Dorka pewnie jedz i konsultuj , ja też konsultowałam u 3 innych i dzieki temu nie usuneli mi po kawałku jajników...
Przykro mi że Twój stracił pracęoby prędko coś znalazł.
-
Ruda27 wrote:Oj a to w owu nic nie bylo?
Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlegoprzez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...
Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija
No tak jak pisałam Kochana, liczyłam, że ovu bedzie 12 lub 13dc a tu wyznaczyło 11dc wiec lipa. Kochana nie stresuj się odpoczywaj i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze. Byle do wiosny a ta już za rogiem. Damy radeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-