Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja zauwazam..
    Kurde z tym goruponem bym sie mega wkurzyla :/ ja tez juz mialam nieraz cos z groupona ale bylo wszystko ok, tzn zadnych doplat czy czegos,, wspolczucia, ale dobrze ze zadolona jestes chociaz..

Kochana niezaplanowane serduszka to lepiej :) u mnie tez tak bylo...

Olga dobrze, ze sobie wyjasńiliscie pare spraw z mezem.. Oby teraz bylo lepiej.

Ja dalej leze w lozku, czasami boli mnie podbrzusze co mnie martwi,a musze jeszcze 2-3 tyg do wizyty wytrzymac :(

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka witam Was Kchane po przerwie :) nie jestem w stanie póki co nadrobić od 637 strony ale może jakieś nowości ostatnio się wydarzyły? :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria bidulko , oby szybko zleciało do wizyty i żebyś się uspokoiła, że jest ok wszystko ;)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daiekuje Ewelinka :) musze tak myslec, nie mam innej opcji :)

• Saramago Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz :)

Serduszka po ovu? małe szanse :) Mało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...

a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jest :)

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) Wpadam się przywitać! Śniadanko zjedzone, herbatka wypita. Ostatnio coś nie mogę Was ponadrabiać bo chodzę spać wcześnie :P

Pisellini szkoda, że @ przyszła :/ Ale następnym razem na pewno się uda, trzymam kciuki!

Ewelina, przykro mi..co to się kuźwa dzieje ostatnio, masakra! Oby Twój facet szybciutko znalazł dobrą pracę :*

Olga, kurcze niedobrze, że się kłócicie, ale ja jakiś czas temu też przez to przechodziłam, darliśmy koty non stop, często o byle co, a tak naprawdę głównym powodem była praca i kasa i tak w kółko. Na szczęście wyszliśmy na prostą, porozmawialiśmy poważnie i jest ok. A Wy chociaż doszliście do jakiś wniosków? Jest lepiej?

Miłego i spokojnego dnia Wam wszystkim życzę kochane:)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam tylko że weekend był super poplotkowałam z kumpelką i ... zapisałam się na wizytę do ginekologa Murzyna- czarniutki jak węgiel :) podobno jest super specjalistą i pomógł wielu parom również po 40-tce zajść w ciążę. Jedyny mankament to muszę jechać do niego 100 km ale stwierdziłam że muszę skonsultować swoje wyniki z innym ginem przed @ i czy w ogóle zaczynać leczenie hormonalne a kumpela mówi że naprawdę wiele jej koleżanek u niego się leczyło i prędko zaciążyły. Zobaczymy w sobotę mam wizytę :)

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu dzięki, wiem , że jakos to będzie, musi byc..
    a Ty jak sie czujesz??

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka pewnie jedz i konsultuj , ja też konsultowałam u 3 innych i dzieki temu nie usuneli mi po kawałku jajników...

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    ja do tej pory też nie miałam problemu z gruponem. No nic, zawsze musi być pierwszy raz :)

Serduszka po ovu? małe szanse :) Mało serduszek. ale w sumie skoro nie mam pracy to może i lepiej...

a jak sie czujesz? Jak maluszek? jakie masz objawy bo juz kiedys pytałam, ale jakoś nie napisałaś, jestem ciekawa jakto jest :)

Oj a to w owu nic nie bylo?

Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlego :( przez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...

Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija :/

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Dorka pewnie jedz i konsultuj , ja też konsultowałam u 3 innych i dzieki temu nie usuneli mi po kawałku jajników...
    Pójdę bo mój Mężu jakoś nie jest za tymi hormonami i wkurza się z lekka że ta moja ma tempo żółwia z diagnozami. Ale co tam co ma być to będzie ;)
    Przykro mi że Twój stracił pracę :( oby prędko coś znalazł.

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Oj a to w owu nic nie bylo?

Czuje sie ok, ale od paru dni mam bole podbrzusza, mam nadzieje ze to nuc zlego :( przez to ze tu jestem to musze czekac az do pl pojedziemy di lekarza..mza jakies 3 tyg.. Tydzien temu mialam tutaj wizyte, lekarz mnie okaleczyl ze krwawilam, ale usg bylo ok... Nie chce do niego lazic jak nie musze,, jedynie te 5 razy na cala ciaze zeby odbebnic i tyle...

Kurde chce juz wiosne! Ta pogoda dobija :/

No tak jak pisałam Kochana, liczyłam, że ovu bedzie 12 lub 13dc a tu wyznaczyło 11dc wiec lipa. Kochana nie stresuj się odpoczywaj i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze. Byle do wiosny a ta już za rogiem. Damy rade

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka moja poprzednia gin to w ogole tabsy mi chciał dac anty :| głupia i lepiej isc do 2-3 :)
    brzuch mnie boli :-/

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boziu jakas jestem dzis rozmemłana :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu zauważamy, serio. Ja osobiscie widzę wszystkie wpisy ale wybaczcie mi ostatnio totalną ignorancję, po prostu za dużo spraw domowych mi na głowie siedzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńko ale on ci wyznaczył przypuszczalną owulke więc może nie jest tak źle :]

Saramago lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no muszę nadrobić bo nic nie wiem z tego co piszecie...

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie jak Olga mowi, Asia to program, nie zawsze jest jak on pokazuje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się spakować do pracy, pozmywać i odkurzyć bo jaśnie teściowa nawiedza dzisiaj moje domostwo :/

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie nasza Ania???

Ania_84 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ