Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
opowiem wam cos jak chodzilam za suknia slubna.. i w lasnie sorry jesli któras uraze..ale własnie taki wieszak mnie obsługiiiwal.. i do mni e ztekstem na pania nie ma rozmiarow..ale niech peni pojdzie do pryzmierzalni cos przyszykuje no to poszlam stalam w samej nbieliznie.. a ta przyszla z 2 sukniami i dostawila do mnie je i powiedziala no mniej wiecej tak pani bedzie w tm wygladac.. usmialam sie i jej powiedzialam wie pani co jaki to rozm a ta 38 a ja jej na to w innym sklepie pani była na tyke ooperatywna ze na mnie 0 taka nie wymiarowa zalozyla rozm 38 i bardzo ladnie dopasowala
wiec ja nie wiem jak pani chce cos sprzedac ubralam sie i wyszlam
-
konwalie86 wrote:ech...5 dzien po ovulce a tempka stoi w miejscu... (36,9)to normalne?
mi nie taz przez 5 dni z rzedu pokazywalo 36,9 albo 37 bo zaokragla
konwalie86 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak masz z1 miejscem po przecinku to spoko
mi nie taz przez 5 dni z rzedu pokazywalo 36,9 albo 37 bo zaokragla
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:a powinna spasc czy nie jesli sie udalo
wiec do tej pory w sumie i tak poki co sie nie dzieje.. jest wiele roznych wykresow
skoro masz tempke stala tzn ze raczej masz dobry progesteron poki coa to dobrze
-
A dwa licz sie ztym ze tempka np w momencie zagniezdzenia (6-12dpo) czesto spada nawet ponizej linii
choc to tez nie jest wskaznik
Zazwyczaj tez spadki sa jednodniowechoc jest sporo wykresow ktore nie mialay spadkow i zakonczyly sie zielono
-
Ania_84 wrote:spokojnie zarodek dociera do macicy zazwyzaj 6dpo
wiec do tej pory w sumie i tak poki co sie nie dzieje.. jest wiele roznych wykresow
skoro masz tempke stala tzn ze raczej masz dobry progesteron poki coa to dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:
mam mega doła!!! moj Misiek dostał dzis wypowiedzenie
za.je.bis.cie kurfa kurfa kurfa!!!
az sie poryczałam ehhh
-
nick nieaktualny
-
Ewelina....przykro mi
Daria dzis u mnie 12dpo,poza tym progesteron mi spadl i glowa mnie bolala jak zawsze przed @ :*) z reszta juz czuje bole @ :'(
Takze niestety...
Olga nie pitol-wezma Cie bo fajna kobitka jestes!
Pisze tak po ździebku bo w pracy jestem -
Ewelcia co sie stało ??
ehhh i własnie to jest piekna POLSKA.. ;/ robia z ludzmi co chca jełopy powalone ;/ maja ludzi za nic ..;/ -
rewelka wrote:Poproszę wina albo rumu
ja gdyby nie antybiotyk to pewnie juz bym flache oblalala