Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Ewelinka cos za cicha dzisiaj jestes :p Ty sie chyba nie martwisz tym testem? To i takz a wczesnie kochana
Ja wlasnie sobie maseczke nalozylam na twarza mam ja juc chyba pol roku jak nie wiecej i nie uzywalam :p
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczynki siedze i pracuje
ale jestem jakas strasznei słaba.. mierze cisnienei a tam..100/71 puls 80 :)i co sie dziwic
-
wszystkie negatywne testy sa przeciez feralne..bo pokazuje tylko jedna kreche zamiast II
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina zawsze na poprawe humoru mozesz druga kreske dorysowac
albo zamowic gotowy test z allegro z.dwiema kreskami
Posalam.teraz do mojego i oczywiscie nie wie kiey wroci.a chcialam.obiad zrobic jak przyjdzie. Czy mi dzisiaj zaplaca tak jak obiecywali prynajmniej czesciowo tez.noe wie... Zesz szlak by to jasny....
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Hej kobietki
Jak tam tydzień się zaczął? Ja byłam dzisiaj zrobić jeszcze raz betę tak jak lekarz kazał i wynik 641,6
Robiłam też progesteron, ale wynik chyba dopiero jutro. Zaraz lecę Was nadrabiać na poprzednie strony
Gratulacje
A u mnie chyba cykl bezowulacyjnyJestem załamana ...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dokładnie najwyzej odgrzej
Ja na mojego nieraz czekam to jjem o 20 obiadale z reguly zawsze mi mowi zebym zjadla a on sobie poodgrzeje
a ja mu pozniej towarzysze z herbatka
-
Madziuszka wrote:Piękna beta
Gratulacje
A u mnie chyba cykl bezowulacyjnyJestem załamana ...
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Madziuszka.. a mi sie wydaje ze owulka mogła byc w 19 dc bo nieraz tempka skacze dopeior po 3 dniach a Tobie od 2 dni idzie w góre wiec moze byla ??
Podniosłaś mnie na duchu... Mogła być bo ostro mnie w brzuchu rwało. Ale myślałam że znowu sobie wkręcam. Jak owulka była to w tym miesiącu musi się udać !!!
Ania_84 lubi tę wiadomość