Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga ja wynajmowalam kawalerke w moim miasteczku wypizdowie 29 m kw i razem z rachunkami kosztowalo to mieszkanie prawie 900 zl
No ciezko jest mlodej rodzinie to nie watpliwe.... Ale jakos musicie sobie dac rade. Jestes poprostu zmeczona Kochana... Mowie ci, zrob sobie jeden dzien dla siebie to spojzysz inaczej na zycie
Ania_84, Pisellini lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczynki ju zlepiej
choc obudzilam sie z bolem plecow po lewej stronie pod łopatka i troche nizej niz łopatka.. chyba jakos krzywo lezalam .. ;/
Usmialam sie z mojego bo jak szedl spac to tak sie we mnie wtulil ze az mi bylo go zal budzic..a bylo mi cholernie neiwygodnieale caly zly dzien mianl jak mi szeptal do ucha wiesz co kocham cie i nigdy masz w to nie watpic
po czym dodal mam straszna ochote cie schrupac ale wiem ze cie boli wiec poczekam az dostaniemy zielone swiatelko we wtroek albo srode
smiac misie chcialo z jednej strony :Da z drugiej bylo to milusie
Pisellini, Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja ja juz myslalam ze uwolnilam sie od mdlosci a tu poszlam zeby umyc i jak zaczelam rzygac to myslalam ze nie skoncze
Wyrwalo ze mnie chyba wszystko co wczoraj zjadlam
Ale az mi lepiejPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Czuje taka nijaka, nic mi sie nie chce... Masakra, gdzie ta sila i energia?
daj mamuska troche energii :)a Sobie odpocznij
-
nick nieaktualnyHehe no pewnie fasolka bierze i energie i urode chyba tez.. Wczoraj moj mi mowil ze przytylam itd.. W zartach niby ale mnie to dotknelo dzisiaj poplakalam sie jak dzwonil z pracy i przepraszal ze on nie chcial mnie zranic, ze cieszy sie ze mam apetyt ze to dobrze dla dzidzi itd, ze zawsze bedzie mnie kochal... A ja czuje sie beznadziejna. Takie udziska mam grube, cellulit itd
a gdzie tam cellulit to sa juz faldy
Ania to lez wypoczywaj moze na roznych pozycjach bedzie Ci lepiej..
Paula wspolczuje wymiotow, mysl wtedy ze fasolka sobie ladnie rosnie i jest dobrze -
wypooczywac nie bardzo moge bo do 15 w pracy
a praca przy biurku
I tak dla Swojego zawsze bedziesz pieknaa faudki pozniej znikna
-
nick nieaktualny
-
Daria ty gluptasku!!! Twoj maz napewno nie mial nic zlego na mysli!!! Napewno zartowal. Moj tez mi tak dogaduje ze mi brzuchol rosnie. Mojej mamie wczoraj i swojej tez powiedzial ze taki juz mam brzuszek a ja mu na to popatrz na siebie
ja urodze a tobie taki zostanie.
Kochana ja tez mam celulit a waze 52 kgnie mozesz sie zadreczac. Teraz malenstwo jest najwazniejsze bo musi zdrowo rsnac. Ja sobie niczego nie odmawiam ale tez bez przasady
Po porodze dojdziemy do siebie szybciutkoa teraz zero sresow i zero smutkow
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość