Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak tylko ja zawsze mialam cellulit, jest on okropny na nogach sa faldy juz.. A teraz nie dosc ze juz tak przyrylam to wygladam ochydnie.. A co bedzie w lato? Ja od maja z domu nie wyjde bo bede taki wieloryb
Dzieki kochane za pocieszaniemusze sie wziac za siebie, zaczne od pomalowania paznokci, ogole sobie nozki itd
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza znajdz plusy w tym wszystkim.... Ja jak bylam mlodziutka to bylam chuda jak szkapa. Ten cellulit nie mial sie z czego nawet zrobic. Zero cyckow i wogole. Teraz waze te wymarzone 52, mam fajny cycek, dupke ale i celluli i rozstepy na dupie
ochydne sa... Cos za cos...
A ty masz tyle dobrze ze siedzisz sobie w domku to tak jak mowisz... Pomaluj paznokietki, nozki zrob. Moze jakis pedicure...jak maz przyjdzie to jakis delikatny makijaz
od razu bedzie lepeij...
A ja jak bym miala wanne to bym przynajmniej raz w tyg robila sobie mini spaczyli woda z pianka do wanny, swieczuszki, soczek w kieliszu.... Potem jakas maseczka na wloski, na dzioba itp
super sprawa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh tez bym takiego spa zrobila- tylko ze mam tylko prysznic
dziewczyny ja nie jestem w ciazy i mam rozstpy jak cholera- bo jak sie tyje nagle 20 kg pozniej spada sie 20 to taki efekt ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula dziekuje kochana :*
Wlasnie mocze nozki, pozmiej sobie paznokietki walne
Wiem ze sie zaniedbalam, niecodziennie myje wlosy, ale kurde jak siedze w domu to nie chce mi sie.. Ale maluje sie troche zawsze, bo wiem ze wygladam jak zmora, ciagle jakby zmeczona..
Wiesz jak Ci zazdroszcze figury? Ja juz waze jakies 68-69no coz, najwazniejsze zdrowie maluszka ja to wiem.. Dam rade po ciazy, bede ostro walczyla..
Co do wanny ja mam, ale wole sie nie kapac zwlaszcza z pianka teraz bo infekcjetakze juz 3 miesiace sie nie kapie, jedynie prysznic.. Bo mozna ale taka nie zagoraca woda, wiec moze za jakis czas sie skusze :p
Narazie sobie moja muzyczke wlaczylam, nozki mocze i biore sie za 2h spa nim maz wroci
Ciesze sie ze z wami moge pogadac o wszystkim, wyzalic sie i mnie wesprzecie :*Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tez mam rozstepy, cellulit okropny, mam bardziej niz moja mama i siostra po 2 porodach.. Teraz jeszcze bardziej widac go zwlaszcza ze uda mam takie ubite
Nie mowie ze mojemu to przeszkadza, on sie smieje, kiedys to ugniatal moje uda to wyobrazcie sobie jaki wtedy wychodzil cellu :p ale ja mu zawsze powtarzam: kazda kobieta ma cellulit a te w tv sa robione :p nich se nie mysli, ze tylko ja taka wypaczona :p -
nick nieaktualny
-
Czyli jaki moral z tego??? Kazda ma jakies defekty ale kazda z nas jest piekna
najwazniejsze ze naszym facetom sie podobamy
Ja tez mam tylko prysznic i strasznie ubolewamw nastepnym domu/mieszkaniu wanna to pryjorytet
Kurde gdyby nie to ze zbieramy ta kasiore to tez zostala bym juz w domu...tak mi si nie chce lezc do tej roboty
Ale jeszcze trzy miesiacebyle do maja
Daria kurde po to tu jestesmy i niech zadna o tym nie zapominazaczynalysmy razem i skonczymy razem na tym ze wszystkie bedziemy sie wymieniac nowosciami na temat naszych bobasow
i innej opcji nie przewidziano.
A poki co bedziemy sie pocieszac, stawiac do pionu, smiac i wogolePisellini, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Jak tam tydzień się zaczął? Ja byłam dzisiaj zrobić jeszcze raz betę tak jak lekarz kazał i wynik 641,6
Robiłam też progesteron, ale wynik chyba dopiero jutro. Zaraz lecę Was nadrabiać na poprzednie strony
Paula55, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny