Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko ja zawsze mialam cellulit, jest on okropny na nogach sa faldy juz.. A teraz nie dosc ze juz tak przyrylam to wygladam ochydnie.. A co bedzie w lato? Ja od maja z domu nie wyjde bo bede taki wieloryb :(

Dzieki kochane za pocieszanie :) musze sie wziac za siebie, zaczne od pomalowania paznokci, ogole sobie nozki itd :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka spać mi się chce,,,,

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza znajdz plusy w tym wszystkim.... Ja jak bylam mlodziutka to bylam chuda jak szkapa. Ten cellulit nie mial sie z czego nawet zrobic. Zero cyckow i wogole. Teraz waze te wymarzone 52, mam fajny cycek, dupke ale i celluli i rozstepy na dupie :/ ochydne sa... Cos za cos...

A ty masz tyle dobrze ze siedzisz sobie w domku to tak jak mowisz... Pomaluj paznokietki, nozki zrob. Moze jakis pedicure... :) jak maz przyjdzie to jakis delikatny makijaz :) od razu bedzie lepeij...
    A ja jak bym miala wanne to bym przynajmniej raz w tyg robila sobie mini spa :) czyli woda z pianka do wanny, swieczuszki, soczek w kieliszu.... Potem jakas maseczka na wloski, na dzioba itp :) super sprawa :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh tez bym takiego spa zrobila- tylko ze mam tylko prysznic :P
    dziewczyny ja nie jestem w ciazy i mam rozstpy jak cholera- bo jak sie tyje nagle 20 kg pozniej spada sie 20 to taki efekt ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie ja mam rozstępy :D a mojemu to ie przeszkadza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dziekuje kochana :*
    Wlasnie mocze nozki, pozmiej sobie paznokietki walne :)
    Wiem ze sie zaniedbalam, niecodziennie myje wlosy, ale kurde jak siedze w domu to nie chce mi sie.. Ale maluje sie troche zawsze, bo wiem ze wygladam jak zmora, ciagle jakby zmeczona..
    Wiesz jak Ci zazdroszcze figury? Ja juz waze jakies 68-69 :( no coz, najwazniejsze zdrowie maluszka ja to wiem.. Dam rade po ciazy, bede ostro walczyla..

Co do wanny ja mam, ale wole sie nie kapac zwlaszcza z pianka teraz bo infekcje :( takze juz 3 miesiace sie nie kapie, jedynie prysznic.. Bo mozna ale taka nie zagoraca woda, wiec moze za jakis czas sie skusze :p
    Narazie sobie moja muzyczke wlaczylam, nozki mocze i biore sie za 2h spa nim maz wroci :)

Ciesze sie ze z wami moge pogadac o wszystkim, wyzalic sie i mnie wesprzecie :*

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tez mam rozstepy, cellulit okropny, mam bardziej niz moja mama i siostra po 2 porodach.. Teraz jeszcze bardziej widac go zwlaszcza ze uda mam takie ubite :(
    Nie mowie ze mojemu to przeszkadza, on sie smieje, kiedys to ugniatal moje uda to wyobrazcie sobie jaki wtedy wychodzil cellu :p ale ja mu zawsze powtarzam: kazda kobieta ma cellulit a te w tv sa robione :p nich se nie mysli, ze tylko ja taka wypaczona :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się z młodym polenić trochę, on dzisiaj wstał o 7 to może wcześniej na drzemkę pójdzie :]

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jaki moral z tego??? Kazda ma jakies defekty ale kazda z nas jest piekna :) najwazniejsze ze naszym facetom sie podobamy :)

Ja tez mam tylko prysznic i strasznie ubolewam :( w nastepnym domu/mieszkaniu wanna to pryjorytet :)
    Kurde gdyby nie to ze zbieramy ta kasiore to tez zostala bym juz w domu... :/ tak mi si nie chce lezc do tej roboty :(
    Ale jeszcze trzy miesiace :) byle do maja :)

Daria kurde po to tu jestesmy i niech zadna o tym nie zapomina :) zaczynalysmy razem i skonczymy razem na tym ze wszystkie bedziemy sie wymieniac nowosciami na temat naszych bobasow :) i innej opcji nie przewidziano.
    A poki co bedziemy sie pocieszac, stawiac do pionu, smiac i wogole :)

Pisellini, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie na was podglad z telefonu ;)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jestem troche w szoku ze w tym cyklu nie spadla mi temperatura do 36,3 :) do tej pory zawsz taka mialam a tu o :) moze to przez te przeziebienie?

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sledzisz nas????? He he :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez podglądam Was :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co sie nie odzywacie ??? :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam nic do powiedzenia :P :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ty nie masz nic do powiedzenia???? Ewelka no co ty?! :) nie swiruj ;)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my lezymy przed tv i cos czuje ze chyba usne szynciej niz malu bo tak fajnie sloneczko grzeje istna sielanka

• Inusia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) Jak tam tydzień się zaczął? Ja byłam dzisiaj zrobić jeszcze raz betę tak jak lekarz kazał i wynik 641,6 ;) Robiłam też progesteron, ale wynik chyba dopiero jutro. Zaraz lecę Was nadrabiać na poprzednie strony :D

Paula55, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia sliczna beta :)

Ja sobie maznokietki juz pomalowalam :) teraz zmywam u rak :p muzyczka mi leci i staram sie zrelaksowac

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia piekna betka :) alez sie ciesze :) gratulacje :)
    Widzisz Daria, mowilam ze bedzie lepiej :)
    Ja lece umyc naczynia i zaraz do was wracam :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ