Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisellini wrote:Od jutra zaczynam nowy cykl..podpowiedzcie jakie badania mogłabym zrobić?
podpowiem:
tarczyca - ok
prolaktyna - ok
progesteron - badany, czy ok wypowie się lekarz
wit. d - obniżona
może FSH, LH, Estradiol?zreszta Dorotka moze tez na ten temat sporo powiedziec
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Olga..tylko, że to nie jest przez Ciebie i to jest jego własny wybór...nie odpowiadasz za jego decyzje...jest wolnym człowiekiem...i to że jest mu ciężko nie może zwalać na Ciebie...niech będzie mężczyzną i niech się do tego przyzna....
ponadto, jeżeli jest mu z tym źle, to dlaczego to robi?
czy przez to, że jest nieszczęśliwy uszczęśliwi swoją rodzinę...pieniędzmi? hm?
lepiej, żeby ten czas spożytkował ze swoim synem...bo mały później powie...że tato był cały czas w pracy...i dlatego nie ma z nim żadnej relacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa chwilę obecną z dwóch prac ( bo z tej jego durgiej pracy dopiero jakaś pensja będzie) mamy w sumie dochód netto 2300 zł, a 2000 zł wychodzi nam wynajem mieszkania, spłata rat i kredytów i rachunki, za 300 zł musimy kupować leki, jedzenie, paliwo do samochodu itp.
-
Czarnula87 wrote:Na chwilę obecną z dwóch prac ( bo z tej jego durgiej pracy dopiero jakaś pensja będzie) mamy w sumie dochód netto 2300 zł, a 2000 zł wychodzi nam wynajem mieszkania, spłata rat i kredytów i rachunki, za 300 zł musimy kupować leki, jedzenie, paliwo do samochodu itp.
kurde..no...w takim razie rozmowa jest nieunikniona... -
wydaje mi się że powinniście na spokojnie porozmawiać o tym jak Wam jest cięzko...opowiedzieć o tym...jakie są Wasze priorytety, pragnienia...one powinny stać się dla Was siłą motorową...powinniście być dla siebie odporą...takie krzyki to wiadomo, że do niczego dobrego nie prowadzą...
-
Olgus umwmy sie... W pl wiekszosc normalnych rodzin tak ma.... Moj tata pol zycia pracowal na 2 etaty mimo ze ciezko zapiedzielał w kopalni to potem szedl na fuchy! Mama tez od kilkunastu lat pracuje na 2 etaty i do tego mieli dwoje dzieci. Ale nikt nigdy nikomu nie powiedzial ze jeden ma lepiej.
W mojej rodzinie tez czesto jest tak ze jeden z malzonkow siedzi za granica. No taka jest rzeczywistosc.... I to nie sa pojedyncze przypadki.
Wiec nie jestescie Kochanie jedyni. Kwestja tego zeby sie dogadac i powiedziec sobie to i owo.Pisellini lubi tę wiadomość
-
OLga ehh..rozumeim co przechodzisz u nas na poczatku bylo podobnie..ale raz mojemu powiedzialam jak taki madry to siadaj i rob
Paula55, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Pisselini - chodzi o to ze FSH jak jest wysokie to tak jak u Dorotki trzeba wtedy blokade estrogenowa.. ale to wiem ze jak wyszedl jej FSH duzy to robila chyba w srodku cklu estradiol ..ale jak to dokladnie jest to nei wiem ..
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Na chwilę obecną z dwóch prac ( bo z tej jego durgiej pracy dopiero jakaś pensja będzie) mamy w sumie dochód netto 2300 zł, a 2000 zł wychodzi nam wynajem mieszkania, spłata rat i kredytów i rachunki, za 300 zł musimy kupować leki, jedzenie, paliwo do samochodu itp.
a może mieszkanie chcecie zmienić?
koleżanka chce wynająć komuś spokojnemu?
drogo nie chce...
miałąbyś bliżej do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:10
-
Ania_84 wrote:Pisselini - chodzi o to ze FSH jak jest wysokie to tak jak u Dorotki trzeba wtedy blokade estrogenowa.. ale to wiem ze jak wyszedl jej FSH duzy to robila chyba w srodku cklu estradiol ..ale jak to dokladnie jest to nei wiem ..
a jakie są objawy nie prawidłowych wyników?
brak owulacji? czy co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, my nawet nie krzyczeliśmy, po prostu ostrzejsza wymiana zdań, mi się nawet już krzyczeć nie chce, nic mi się nie chce, mam dosyć, jestem wypompowana tym wszystkim, serio. Chiałabym jakiejś nromalnoósci chociaz na jeden dzień, żeby się niczym nie martwić nicyzm nie przejmować. NAwet na naszą rocznicę ślubu jak poslziśmy na kolację, to się potem zastanwiałam czy starczy na to cyz na tamto i że oglismy w domu posiedzeć z Michasiem...
-
nick nieaktualny