Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane, jestem.
Ewelinka, jak każda z Nas.... liczyłaś na dwie kreski.
Głowa do góry, małpy nie ma.
Jak się macie laseczki?
Ja zaraz uciekam do fryzjera.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam dziewczynki po długiej nieobecności
PAdł mi komputer i byłam skazana jedynie na telefon
Prosze was o rade z powodu intensywnych starań jestem strasznie poobcierana ... Znacie moze jakiś sposób jak się pozbyć tego bólu, bo ja nie mam zielonego pojęcia co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 08:33
-
Od jutra zaczynam nowy cykl..podpowiedzcie jakie badania mogłabym zrobić?
podpowiem:
tarczyca - ok
prolaktyna - ok
progesteron - badany, czy ok wypowie się lekarz
wit. d - obniżona
może FSH, LH, Estradiol?Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kochane
melduje sie z melczkiem z miodem
Ewelcia nie martw sie bo mi dwie kreski wyszly dopiero 13 dpo
Dziewczyny no trzymamy kciuki kurczemusi byc w koncu zielono
A ja chcialam sie pochwalic ze wczoraj o 18.40 zostalam ciociaurodzila moja przyjaciolka
teraz czekam na relacje z porodu hahaha
poki co napisala ze bol jak chu*** ale rodzila 20 min
Pisellini, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka, u mnie dzisiaj wcale nie lepiej. JEszcze się z mężem pokłóciłam, no bo przecież on robi na dwie prace i ja nie mam prawa narzekać, bo to on ma gorzej
więc mu powiedziałam, że w takimr azie podjęłam decyzję i nie staramy się o drugie dziecko, bo nas na to nie stać. Wtedy on stwierdzil żebym go nie wkurwiała bo jak będzie trzeba to na 3 prace będie latał
-
nick nieaktualnyMAgda testy ovu i testy ciążowe na allegro kupowałam, ale u mnei testy ovu nie wyszły bo przy pcos albo wychodza ciagle na + albo ciągle na -
ale kuzynka robiła z tych moich i jej pięknie pokazało owulkę :]
Paula i Daria nie ma co się bać porodu :d każdy jest inny więc nie ma co porównywać. Ja zaczęłam naturalnie a skończyłam na cesarce pod narkozą :] jakbym miala wybierać - wole cesarkępobiłam chyba rekord w szpitau na darcie się z bólu!
a męzu wyląował na izbie przyjec i prawie na kardiologii...
Asia czekamy na fotkę i cieszymy się bardoz, że z nami jesteś :*
Ewelka kupiłaś zwietrzały test to wiadomo że ci pokaże 1 kreskęPisellini, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Olgus kurcze..... Nie dobrze ze tak wyszlo
ale czasem dobrze sobie powiedziec co nam lezy na watrobie, byle by sie szybko pogodzic....
Tobie tez pewnie juz nerwy puszczaja bo masz wszystko na glowie. W domu dziecko, w pracy wrednych ludzi ktorzy cie gnebia i kiedy ty masz sie zrelaksowac i dojsc do siebie w tym wszystkim?!
Moze powinniscie na spokojnie sle bardzo powaznie pogadac o staraniach... Bo to ze nie wychodzi ma duzy wplyw na zwiazek....
-
Czarnula87 wrote:Hejka, u mnie dzisiaj wcale nie lepiej. JEszcze się z mężem pokłóciłam, no bo przecież on robi na dwie prace i ja nie mam prawa narzekać, bo to on ma gorzej
więc mu powiedziałam, że w takimr azie podjęłam decyzję i nie staramy się o drugie dziecko, bo nas na to nie stać. Wtedy on stwierdzil żebym go nie wkurwiała bo jak będzie trzeba to na 3 prace będie latał
Zawsze musi być gorzej, żeby mogło być lepiej..
Olga...wiesz...zawsze to jest dobry powód do "godzenia się" -
nick nieaktualnyNa razie kłótnia została zawieszona bo musiał w wolny dzień lecieć do drugiej pracy. Oczywiście nie wiem kiedy wróci....
Zresztą to i tak bez sensu bo i tak będzie, że ja niby chcę postawić na swoim i ma niby być tak jak ja chcę, a tak naprawdę to będzie z jego strony jak to on ma źle bla bla bla i że ja i tam mam lepiej niż on -
Kurde to nie fer. Ty naprawde ciezko pracujesz!!!!! Moze on jak by poszedl na dzien do twojej pracy to by zmienil zdanie...
Moj T teraz tez bardzo duzo pracuje!!! Od swiat BN mial jedna wolna niedziele! W tyg tez zostaje na nadgodzinach ale ngdy mi nie powiedzial ze ja mam lepiej.
Nawet zakazal mi pracy w weekendy bo mam odpoczac.
Koniecznie musicie pogadac bo jak to tak zostawicie to bedziecie miec caly czas do siebie po cichu pretensje i to sie bedzie nawarstwiac. A jak kiedys ktores wybuchnie to bedzie jeszcze gorzej...