Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Co iles lat sie smaki zmieniaja
Wypij mleka troche zimnego tocie pogoni moze. A na mega duze zaparcia polecamsyrop lactulosum. On jest dla dzieci i doroslych
Ja na zaparcia polecam parzone siemię lniane w ziarnach i granata, efekt murowany -
Czarnula87 wrote:Mam to samo Aniu. Powiedz o tym ginowi koniecznie
-
Anastazjaaa wrote:Ja na zaparcia polecam parzone siemię lniane w ziarnach i granata, efekt murowany
Ja polecam olej jadalny np. kujawski bleee ale ponoć pomaga -
no łasnie mam len mielony i w ziarnkach.. i jak jutro nic nie ruszy .. to wezme len
choc jak sobie pomysle o tym to mi cirki przechodza
-
Paula55 wrote:Z laserem jest tak ze nie na kazdego tak naprawde dziala.... Moze okazac sie ze po kilku nawet zabiegach efekt bedzie mizerny.
A koszta sa spore....
Jeżeli są problemy z hormonami to wtedy efekt jest niezbyt dobry i też kwestia o jakim laserze mówimy bo np IPL to nie jest laser najbardziej chwalą Light Sheer nie wiem czy dobrze napisałam nazwę -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu ale hisrutyzmu cyli nadmierego owlosienia nie potwierdza badania krwi tylko to sie ocenia wizualnie.
No właśnie można tylko szukać przyczyn hirsutyzmu -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Jutro do pracy, ale mi się nie chce.... Nienawidzę poniedzialko
poniedzialkow
Czarnula87 głową do góry, po złych dniach zawsze wychodzi słońcepobudka o 5 rano nie lubię nie lubię nie lubię
-
Ja tez nie lubie piniedzialkow
buuu. Ale jeszcze troszke musze sie pomeczyc..
Co za dzien dzis...aaaa. Jedna moja przyjaciolka dzis rodziczekam dalej na info
A druga teraz napisala ze jest w ciazytez sie starali klka mies.... Ciagle cos nie tak bylo.
Ona zdrowotnie tez kiepsko byla bo wykryli jej kiedys polip w nosie, przez to poczatki astmy i sie troche podlamala a tu taka informacja
Przez te jej choroby tez juz odpuscili i udalo sie!!!!
Dziewczeta luz luz i jeszcze raz luzRuda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja tez nie lubie piniedzialkow
buuu. Ale jeszcze troszke musze sie pomeczyc..
Co za dzien dzis...aaaa. Jedna moja przyjaciolka dzis rodziczekam dalej na info
A druga teraz napisala ze jest w ciazytez sie starali klka mies.... Ciagle cos nie tak bylo.
Ona zdrowotnie tez kiepsko byla bo wykryli jej kiedys polip w nosie, przez to poczatki astmy i sie troche podlamala a tu taka informacja
Przez te jej choroby tez juz odpuscili i udalo sie!!!!
Dziewczeta luz luz i jeszcze raz luz -
mi mój właczył kabret
se troche wyluzowalam..
moje kocie spi sobie grzecznie i mruczyRuda27 lubi tę wiadomość