Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie. Zgadzam sie z toba konwalie
wiadomo ze gdy pojawiaja sie dzieci juz nic nie jest takie proste i beztroskie jak kiedys... Ale przy dobrej organizacji naprawde wiele mozna zdzialac
Mam wiele kolezanek ktore maja male bable i z niczego nie rezygnuja. Prowadza swoje biznesy, jezdza na wyciczki w gory jak za dawnych lat, maja chwilke dla siebie.... Wszystko mysle jest do ogarniecia. Tym bardziej jak sie ma rodzinke kolo siebie
Samemu jest ciezej wiadomo...
-
pamiętam jak się pojawił młody na świecie...nagle zaczęłam żyć trybem dwugodzinnym, wszystko było usystematyzowane, ukierunkowane na kupy, karmienie, sen,kolki...początkowo myślałam że mnie to przerasta-zaknięta w domy z małym człowiekiem całkowicie zdanym na Ciebie...na szczęście był przy mnie mąż i to pozwoliło mi uwierzyć że jednak my-niby ta słaba płeć potrafimy przezwyciężyć wiele trudności...brak czasu dla siebie jest ogromną stratą...jednak czasami chyba nalżey trochę odpuścić i powiedziec trudno-nie posprzątałam dziś domu ale oczyściłam psychikę...i wtedy znów wszystko zaczyna się układać
-
Jasne ze tak. Sterylny dom, prańie wyprasowane, wyprane i poukladane w kosteczke nie jest wyznacznikiem szczescia
Kochajacy i pomocny partner to skarb w takich chwilach
Ja chce zeby dziecko bylo dla mnie oknem na swiat a nie kula u nogi przez ktora mam sie zamknac w 4 scianach...
Zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ale wieze ze jak kolezankom sie udalo to czemu mi ma sie nie udacRuda27 lubi tę wiadomość
-
A ja juz nie wiem o cochodzi..moj mnie przywiozl od rodzicow..i co zamiast ze mna spedzic czas poszedl na kompa
-
nick nieaktualny
-
przyszedl na troche pogadalismy chwilke i poszedl palic.. stwierdzil no chyba w dupke chcesz miec cieplo ??
-
nie wiem.moze ja dziewnie podchodze.. potrzebuje jego obecnosci teraz jakos bardziej.. nie wiem dlaczego..
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem.. chyba serio potrzebny jest mi jakis czas na relaks.. i chyba sobie pojde do kosmetyczki jutro
a co mi tam
wyreguluje mi brwi, usunie waski - bo u mne niestety co jakis czas wychodza rpzez hormony..a ja nie trawie pesety
wiec wole dac 5 zl i niech mi szybko usunie
no własnie jaj juz chyba z 10 zjadlam i nawet mi w brzuchu nie zaburczalo -
własnie czy ktoras z was miala taki problem.. bo mnie on spedza sen z powik.. mianowicie na piersiach i miedzy piersiami rosna mi włoski.. mowilam mojemu gin o tym ale testoseron miala ok i inne wyniki ;/
-
Anastazjaaa wrote:A ja właśnie wróciłam z rodzinnej wycieczki rowerowej, młodemu idzie coraz lepiej na mieście, myślę że wiosna do szkoły będzie już jeździł swoim rowerem.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:własnie czy ktoras z was miala taki problem.. bo mnie on spedza sen z powik.. mianowicie na piersiach i miedzy piersiami rosna mi włoski.. mowilam mojemu gin o tym ale testoseron miala ok i inne wyniki ;/
tak weszłam tu z nudów i jeżeli mogę coś poradzić to bardzo chętnie bo też mam taki problem... niestety.
A jakie hormony badałaś?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
choc u mnei to podbno efekt brania leków na epilesje..ale czy tak jest nie wiem.. wazne jest to ze bardzo czesto musze siedziec z peseta i wyrywac..moj to na to nie zwraca uwagi .. ale ja jakos zle sie z tym czuje ;/
-
Ania_84 wrote:mi ws umie wszystkie hormony robili w szpitalu SHGB, dhes, testosteron i inne ..i wszytsko w normie ;/
No jeżeli w szpitalu miałaś robione to pozostaje mieć nadzieję że rzeczywiście wszystkie zrobili te pochodzenia jajnikowego i nadnerczowego.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
we wtorek jak pojde do gina albo w srode na sprawdzenie czy wso tam jest dobrze to mu o tym znowu wspomne..moze cos podpowie ;/