Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to i chomik mi nic nie pomoże :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Dzisiaj to i chomik mi nic nie pomoże :/
    co sie dzieje ?? gre wyjmij z mezem :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż w pracy.

Nie wiem co się dzieje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj macie chyba zle dńi dziewczyny..to pod kocyk czekolada do reki i fajny film :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się trochę pomordować przed lustrem z brwiami :/

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez pomysl Olga :)
    Ja juz gulasz do plackow skonczylam :) teraz misiek bedzie tarl ziemniaczki ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienawidzę trzeć ziemniaków ;/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już, brwi zrobiłam, pełną depilację, wykąpałam się, maseczkę na twarz zrobiłam, maseczkę na włosy... uff :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem już co mi jest... znowu gdzieś w tym wszystkim gubię siebie, jest tylko Michaś i Piotrek i ciągle oni na pierwszym miejscu a w tym wszystkim znowu zaczyna brakować mnie samej, czasu samej dla siebie. Nawet jak Piotre się Michasiem zajmuje to ja robię wtedy zawsze coś przy nich.... ugh... i isę poryczalam :(

• Blondik Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomaluj jeszcze paznokcie;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga to powiedz to swojemu i idz gdzies z kolezanka moze, albo na zakupy jakies albo kawke.. Powiedz ze brakuje Ci tego.. Faceci sami na to nie wpadna..
    Wyjdz i rozerwij sie, moze fryzjer?? Kochana nalezy Ci sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym ale nie mam na to czasu, a koleżanki tak samo zajęte swoimi sprawami :/ ja krążę ciągle dom-praca-dom-praca itd w tym miesiący mam tylko środy i czwartki wolne, a tak od rana do wieczora w pracy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga to jakas sroda i idz do kina wiecorem. Moze ktos zostanie z malym a Ty idz z mezem? Albo kolezanka, napewno jakas najdzie chwile chociaz raz w miesiacu.. Potrzebujesz tego.. Albo zkupy, chocby w samotnosci pochodzic po galerii :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula pozazdrościłam węgierskich i zrobiłam placki ziemniaczane na obiad :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    nienawidzę trzeć ziemniaków ;/

też nie lubię, ale pożyczam od babci takie cudo :D coś jak maszynka do mielenia mięsa tylko to jest maszynka do tarcia ziemniaków :D przynajmniej ręce całe :D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie drzemnelam troche i teraz smaze placki :)
    Olgus ja wlasnie chce kupic taka maszynke co mozna placki trzec bo ja mam wiecznie cale dlonie poharatane od tarki :/
    Ale dopiero co kupilismy sokowirowke za 500 zl wiec maszynke dopiero pod koniec mies kupimy bo to tez wydatek. A jeszcze z pol trzeba sprowadzac...

Olgus daria ma racje... Powinnac miec bezwzglednie jeden dzien choc w miesiacu tylko dla siebie!!!
    Moja przyjaciolka ma 2 malych dzieci i zeby nie zwariowac ma taki dzien dla siebie. Idzie wtedy albo do kosmetyczki, albo z kolezankami na kawe, lody, na zakupy.... Robi sobie mini spa w domku... A dzieci bierze maz do swojej mamy albo jej mama zabiera dzieciaki, to tylko jeden dzien w mies a duuzo jej daje :) laduj baterie.

A moge zapytac co z Michasiem jak wy jestescie w pracy? Chodzi do przedszkola czy z babciami zostaje???

Olga smacznego ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy tak grafiki podopasowywane że się wymieniamy przy małym, więc mało czasu spędzamy ze sobą; w weekendy jak pracujemy oboje to moi rodzice malego biorą, a w tygodniu czasami teściowa z nim siedzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest jeden państwowy żłobek (miasto 70tys mieszk). I ze dwa prywatne dla tak małych dzieci ale ich koszt to 500-700 zł, to jedna cała nasza pensja :/ w 2015 mały pójdzie juz do przedszkola, więc lepiej troche bedzie

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kochana. Znam te realia....
    Ale moze jakos ten jeden dzien dla siebie wykrzesasz...
    Ehh ciezko jest mlodej rodzinie teraz... Dawniej bylo tyle panstwowych przedszkoli i zlobkow jak mi mama opowiadala...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• konwalie86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej widze że nadal zdołowane...ja też jakoś nie mogłam zasnąć i już mi zaczęło przeszkadzac leżenie więc wstałam i piszę...ja też uważam że kobiecie nalezy się chwila dla samej siebie bo inaczej zatracimy nasza kobiecośc w tym wirze i chaosie życia...a przecież szczęśliwa kobieta to szczęśliwa żona i mama...dziewczyny walczmy o ten czas dla siebie i małe kobiece kaprysy :-)

Paula55 lubi tę wiadomość

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ