Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem już co mi jest... znowu gdzieś w tym wszystkim gubię siebie, jest tylko Michaś i Piotrek i ciągle oni na pierwszym miejscu a w tym wszystkim znowu zaczyna brakować mnie samej, czasu samej dla siebie. Nawet jak Piotre się Michasiem zajmuje to ja robię wtedy zawsze coś przy nich.... ugh... i isę poryczalam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sie drzemnelam troche i teraz smaze placki
Olgus ja wlasnie chce kupic taka maszynke co mozna placki trzec bo ja mam wiecznie cale dlonie poharatane od tarki
Ale dopiero co kupilismy sokowirowke za 500 zl wiec maszynke dopiero pod koniec mies kupimy bo to tez wydatek. A jeszcze z pol trzeba sprowadzac...
Olgus daria ma racje... Powinnac miec bezwzglednie jeden dzien choc w miesiacu tylko dla siebie!!!
Moja przyjaciolka ma 2 malych dzieci i zeby nie zwariowac ma taki dzien dla siebie. Idzie wtedy albo do kosmetyczki, albo z kolezankami na kawe, lody, na zakupy.... Robi sobie mini spa w domku... A dzieci bierze maz do swojej mamy albo jej mama zabiera dzieciaki, to tylko jeden dzien w mies a duuzo jej dajeladuj baterie.
A moge zapytac co z Michasiem jak wy jestescie w pracy? Chodzi do przedszkola czy z babciami zostaje???
Olga smacznego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej widze że nadal zdołowane...ja też jakoś nie mogłam zasnąć i już mi zaczęło przeszkadzac leżenie więc wstałam i piszę...ja też uważam że kobiecie nalezy się chwila dla samej siebie bo inaczej zatracimy nasza kobiecośc w tym wirze i chaosie życia...a przecież szczęśliwa kobieta to szczęśliwa żona i mama...dziewczyny walczmy o ten czas dla siebie i małe kobiece kaprysy
Paula55 lubi tę wiadomość