Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Hahahaha dobre z ta cegla
Łojj baby babyco ja z wami zrobie
Jeszcze troszke i wiosna bedzie moze sie polepszytez na nia czekam jak na zbawienie
-
nick nieaktualny
-
Z pogoda sie zgodze... Dobija czasem. Ale w zeszlym roku wiosna byla piekna, szybciej niz w pl
lato na calego
gorac ze co weekend nad morzem bylismy
a plus jest take ze w zime nie ma sniegu i bardzo niskich temp
Ja nie mam porownania bo nigzie indziej za granica nie zylam
Ewelinko nie mysl ze mi sie latwo mowi.... Ale takie zadreczanie sie predzej czy pozńiej sie odbije nie tylko na was ale tez na waszych najblizszych... Powtarzam jeszcze raz... Nie prawie wam moralow czysto teoretycznych ale sama walczylam ladnych kilka mies i wiem o czym mowie!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestescie niemoZliwe nie bylo mnie moze 2 h a tu 3 strony do nadrobienia :p
Ja sie tu nigdy nie bede czula jak w domu, oby jezyk obce wszystko, nawet jakbysmy swoje mieszkanie mieli to i tak wole zycie niedaleko rodziny w polsce..
Paula co do facetow i zycia w pl to u mnie jeszcze gorzej.. Moj od razu po maturze wyjechal i pracowal na siebie za granica, nie zna zycia z wyplaty do wyplaty... Takze bedzie mega ciezko z nim ;p
Ale damy rade
Ja jestem mega pojedzona, bylisny w chinskiej restauracji z bufetem wiec pojadlam jak swinka :p
Zaraz do domku i pod kocyk :p a tluszczyk niech sie odklada :p jeatem taka leniwa ze nie chce mi sie w takie zimno spacerowac w ogole :p -
nick nieaktualny
-
Daria moj tez po maturze wyjechal
zjechal po 3 latach na rok do pl i szybko wrocil....
Ale oby dali sie przekonac. Kto by pomyslal ze tak wiele nas laczy
Mi T ciagle powtarza ze czuje sie tu obco bo krotko jeszcze tu jestem. Ale ja z kolei im dluzej jestem tym bardziej wiem ze chce wracac. Kasa to nie wszystko!
Olgus ty tez??? Co to, zbiorowa depresja???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OLga..witamy w klubie ja od rana na przemian rycze..
i ciagle mysle zeby na usg wszystko dobrze wyszlo.. łechh... glupia aura:) dawajcie tu chomika