Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja odkąd kupiliśmy tu dom zaczęłam czuć się jak w domu.
Mieszkanie w pl wynajmujemy wiec nie czuje się jak w domu.
U mamy też już dawno nie czuje się jak w domu, nie mieszkam tam już 11 lat i nie ma tam już najmniejszego śladu po mnie. Lubię tam jeździć na wakacje ale jak w domu się nie czuje bardziej jak gość
A najbardziej lubię jak mamuśka przyjeżdża do mnie -
Ruda27 wrote:Anastazja jak wam tam dobrze to inna sprawa
Ja nieznosze tu byc, jedynie ze wzgledu na pieniadze.. Nie czuje sie tu jak u siebie w domu, dlatego nie chce tu zostac na stale.. Wole byc przy rodzinie, bliskich..
Daria mamy identycznie!!!!!! Ja nieraz siedze i rycze..... Tylko te zasrane pieniadze.... Ja i tak uwazam ze w pl tez da sie zyc. Moze nie tak jak teaz zyjemy ale ludzie daja rade. Ja sie obawiam ze moj t bedzie mual ciezcko zeby si przestawic...
On raz juz wrocil do pl i wytrzymal rok:/ zjechal spowrtotem do szkocjii tego sie boje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:O kurka. olga jedziesz na calego
Ania to pewnie odpoczywa jeszcze
Juz od dawna sie nad nimi zastanawialam. Niestety mam miesnie kegla porozciagane i oslabione a to prowadzi do tego ze wystarczy ze kichne i popuszczammoja mama ma mega duze problemy z nietrzymaniem moczu. A te kulki bardzo pomagaja pry tym
-
No wlasnie czytalam o tym juz dawno ze sa pomocne.
I polecane wlasnie po porodzie. A nie probowalas cwiczyc miesni bez nich???
Ok moje kochane. Ja uciekam poki co bo mam troche wiecej sil a robie krem brokulowy z grzankami czosnkowymi na obiad i placki po wegierskutakze mam kupe roboty
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
ehh ja dzis z rana zle sie cuzlam dlateg nawetkompa nie odpaliłam..
na dodatek mam kaca moralnego
wczoraj kolo 20 zadzownilam do Miska a ten mi mowi ze jest na bilardzia - wkurzylam sie bo d mnei nie pryzjecal a na bilard to 2 dzien z rzedu idzie.. no i mu napisalam.. to co mi sprawiloprzykrosc.. ale po jakims czasi estwierdzilam..ze glupio zrobilam bo sama sie z nim umawialam ze w niedzele przyjedze.choc skoro mu sie w domu nudzilo to mogl przyjecahac do mnei na pol godzinki .. golnie znowu mam jakies hustawki.. i znowu rycze , a pozniej mi przechodzi.. na dodatek okolice lewego biodra mama takie dziewne..napiete tak jakby zesztywniałe.. nie wiem zy to od lezenia i ze mam malo ruchu ...czy od tego jajniore..;/
eeehh.. lece poczytac coscie tam naskrobalyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczynki
ehh ja dzis z rana zle sie cuzlam dlateg nawetkompa nie odpaliłam..
na dodatek mam kaca moralnego
wczoraj kolo 20 zadzownilam do Miska a ten mi mowi ze jest na bilardzia - wkurzylam sie bo d mnei nie pryzjecal a na bilard to 2 dzien z rzedu idzie.. no i mu napisalam.. to co mi sprawiloprzykrosc.. ale po jakims czasi estwierdzilam..ze glupio zrobilam bo sama sie z nim umawialam ze w niedzele przyjedze.choc skoro mu sie w domu nudzilo to mogl przyjecahac do mnei na pol godzinki .. golnie znowu mam jakies hustawki.. i znowu rycze , a pozniej mi przechodzi.. na dodatek okolice lewego biodra mama takie dziewne..napiete tak jakby zesztywniałe.. nie wiem zy to od lezenia i ze mam malo ruchu ...czy od tego jajniore..;/
eeehh.. lece poczytac coscie tam naskrobalyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wiem..jakos nie moge sie ostatnio pozbierać.. wszytsko idzie na opak...
najpierw choroba, pozniej stacilam klient a pznie znowu choroba.wydluzajacy sie cykl..kory nrobil mi nadziei .. teraz ten jajnik.. wrrr... niech zacznei dziac sie cos dobrego.. bo moja psycha chyba siada..