Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
vanessa wrote:No jeżeli w szpitalu miałaś robione to pozostaje mieć nadzieję że rzeczywiście wszystkie zrobili te pochodzenia jajnikowego i nadnerczowego.
-
Ania_84 wrote:choc u mnei to podbno efekt brania leków na epilesje..ale czy tak jest nie wiem.. wazne jest to ze bardzo czesto musze siedziec z peseta i wyrywac..moj to na to nie zwraca uwagi .. ale ja jakos zle sie z tym czuje ;/
Może rzeczywiście to od leków a nie myślałaś o laserze. Koszt jest ale podobno efekt super. -
Ania_84 wrote:A jakie TY robiłas ??bo moze jakiegos mi nie robili
androstendion, DHAES, testosteron wolny, 17OH progesteron, progesteron ,SHBG -
Aniu takie wloski to zazwyczaj zaburzenia hormonalne wlasnie...
Ja osobiscie nie mam tam ale ogolnie mam tez dosc ciemne na nogach, troche rekach ....
Pojawiaja sie czesto przy przyjmoeaniu lekow przeciw padaczkowych, antybiotykow, lekow na stymulacje owulacji....a takze przy pcos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 18:50
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aniu takie wloski to zazwyczaj zaburzenia hormonalne wlasnie...
-
na dodatek jak bylam mala to dali mi leki ktore jak sie okzauje powinni przyjomowac tylko chlopcy ..
ehh..kurde nigdy nie trawilam suszonych sliwek..a teraz pol paczki wpierniczyłam.. <hahaha> chyba serio moja psych juz siada skoro jjem cos czego nie lubiłam -
Anastazjaaa wrote:A u nas cieplutko
vanessa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:Może rzeczywiście to od leków a nie myślałaś o laserze. Koszt jest ale podobno efekt super.
Kobietka z jasną karnacja nie polecam, ja mam jasne włoski i mimo multum zabiegów na różnych laserach, one wciąż odrastają, jest ich mniej ale odrastają. -
nick nieaktualny
-
ja mam jasna karnacje
i ciemne włoski
Olga własnie u mnei podobnie ..linia pepek spokjenie łonowe masakra..brwi tez.. wasiki i na szyi ..ehh -
Anastazjaaa wrote:Kobietka z jasną karnacja nie polecam, ja mam jasne włoski i mimo multum zabiegów na różnych laserach, one wciąż odrastają, jest ich mniej ale odrastają.
Tak laser działa tylko na ciemne włoski -
Czarnula87 wrote:Co iles lat sie smaki zmieniaja
Wypij mleka troche zimnego tocie pogoni moze. A na mega duze zaparcia polecamsyrop lactulosum. On jest dla dzieci i doroslychbo ja nie trawie mleka
-
nick nieaktualny