Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha wrote:Same przodowniczki pracy
gdyby Ovu nam płaciło to byśmy majątek miesięcznie wyciągały
przez 3 miechy tyle nie zarobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 12:45
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Hej Kochane wróciłam z zakupów, zaraz zabieram się za dietetyczne ciasto i jeszcze skorzystam z przecudnej pogody, 11+ i pójdę z psiurem na spacer.
Kochane, mam takie pytanie. Ponieważ ten cykl jest dosć dziwny, dziwny w odniesieniu do poprzednich. W tym mam mega rozciagliwy śluz dopiero dzisiaj. Do owu i w dniu ovu nie było go, przynajmniej na zewnątrz. odczuwalam wilgoć ale rozciągluta niet. A dzisiaj to o matko, tak dużo jak w poprzednich cyklach przed owu. Czy to normalne? tempka by jednak wskazywała, ze jest po owu, choć nadal nie rozkminiam czy ona jest przed skokiem czy po skoku. to za trudne. Macie jakieś wyjaśnienie na mój stan rzeczy?sugeruj się bardziej śluzem
-
Matko biegunke mam prrzez ten stres.. dziewczyny ja chyba ocipieje ..za przeproszeneim.. cholernie sie boje czy wszytsko tam ju zjest ok .. trzymajcie jutro kciuki
pliss
-
Kurde... czyli ovu by sie jębło? No to ja już nic nie kumam. Znaczy może zrobie test ovu i będzie po wątpliwościach? w tym cyklu chciałam odpuścic testy, no ale zgupiałam teraz.
Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:Matko biegunke mam prrzez ten stres.. dziewczyny ja chyba ocipieje ..za przeproszeneim.. cholernie sie boje czy wszytsko tam ju zjest ok .. trzymajcie jutro kciuki
pliss
Jest OK. Przecież do jasnych kurew innej opcji nie maDorotucha lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Kurde... czyli ovu by sie jębło? No to ja już nic nie kumam. Znaczy może zrobie test ovu i będzie po wątpliwościach? w tym cyklu chciałam odpuścic testy, no ale zgupiałam teraz.
działaj Kobieto i nie planuj serduszek
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
to jest tylko program - a dodatkowo masz przerywana linia wiec moze jeszcze zmienic - zrob test zobaczysz
a ilo dniowe masz cykle i kiedy zazwyczaj masz owu ?? -
Ania_84 wrote:Matko biegunke mam prrzez ten stres.. dziewczyny ja chyba ocipieje ..za przeproszeneim.. cholernie sie boje czy wszytsko tam ju zjest ok .. trzymajcie jutro kciuki
pliss
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wiem ze musi byc dobrze..cholera słonce swieci przeciez wiec do diaska niech juz bedzie ok
bo chce pozuytywnie ie nastawic
-
dokładnie Dorka ma racje
dzialaj dla przyjemnosci
ja powiem wam ze bez tego mierzenia jest mi zajebiscie
-
a wiecie co mi moj powiedzial.. jak cie jeszcze raz zobacze ze nogi do gory podnosisz i czekasz i sprawdzasz czy nic nie wyplynelo to ci cholera jasna zakorkuje i zakleje plastrem
Pisellini, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to jest tylko program - a dodatkowo masz przerywana linia wiec moze jeszcze zmienic - zrob test zobaczysz
a ilo dniowe masz cykle i kiedy zazwyczaj masz owu ??
zazwyczaj 12 dc. cykle średnio 27, FL 14Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:a wiecie co mi moj powiedzial.. jak cie jeszcze raz zobacze ze nogi do gory podnosisz i czekasz i sprawdzasz czy nic nie wyplynelo to ci cholera jasna zakorkuje i zakleje plastrem
pffffff jakby zagroził że językiem to by było coś, a tak nie ma się czego baćAnia_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:pffffff jakby zagroził że językiem to by było coś, a tak nie ma się czego bać
heheh
Saramago, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a moze sie troche przesuneloprzez stres ??
ja już sama nie wiem. zdziwiłam się w tym cyklu, że przed skokiem nie miałam R, za to dzisiaj masakra jakas. Może to stres rzeczywiście. Wróce ze spacerku i trzasne teściora.Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia ja mysle nie rob testow tylko dzialajcie! Co Ci to da? Po co sie strsowac? Dzialac i tylko dzialac
a noz sie uda
No właśnie, ale jakoś nie mam ochotyAnia_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają