Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
jestem w koncu
Troszke was podczytalam... Asia kurde ale dali dupy z tym gruponemmoja mama tez kozystala i zawsze bylo spoko...
Ale dobrze ze z kolorku jestes zadowolona
Ewelcia ja czekam jutro albi pojutrze na zielona krope u ciebie
Aneczko zdrowiej szybciutko
Wogole kurde nie nadazam za wami czsem
Olgus z calego serca i z calej sily trzymam za ciebie kciuki na rozmowie w pr!!! Musi sie udac
A ja wlasnie po wizycie. Sredńio jestem zadowolona. Babka powiedziala mi tylko ze wyniki w normie. Nie chciala podac wartosci tylko ze w normie, a z kad ja mam kur** wiedziec jakie maja w tym durnym kraj ńormy???! Leki kazala oczywiscie brac, dawka niby idealna bla bla bla... W szoku byla ze jodid biore przy ńiedoczynnosci to sie natlumaczylam o co chodzi, a ta ze oni tu w zyciu jodu nie zapisuja bo nawet nie ma tu go w tab
Badanie krwi za 6 tyg i nastepne za pol roku i tyle!!! Wyprosilam skierowanie do endo bo troche specjalńie zakrecilam troche historie
Czekam teraz na list od endo z data wizyty.... BleeeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hej laseczki
jestem w koncu
Troszke was podczytalam... Asia kurde ale dali dupy z tym gruponemmoja mama tez kozystala i zawsze bylo spoko...
Olgus z calego serca i z calej sily trzymam za ciebie kciuki na rozmowie w pr!!! Musi sie udac
A ja wlasnie po wizycie. Sredńio jestem zadowolona. Babka powiedziala mi tylko ze wyniki w normie. Nie chciala podac wartosci tylko ze w normie, a z kad ja mam kur** wiedziec jakie maja w tym durnym kraj ńormy???! Leki kazala oczywiscie brac, dawka niby idealna bla bla bla... W szoku byla ze jodid biore przy ńiedoczynnosci to sie natlumaczylam o co chodzi, a ta ze oni tu w zyciu jodu nie zapisuja bo nawet nie ma tu go w tab
Badanie krwi za 6 tyg i nastepne za pol roku i tyle!!! Wyprosilam skierowanie do endo bo troche specjalńie zakrecilam troche historie
Czekam teraz na list od endo z data wizyty.... Bleee
-
Paula55 wrote:Hej laseczki
jestem w koncu
Czekam teraz na list od endo z data wizyty.... Bleeeale wytrzymam, tyle cykli wytrzymalamm , że może chociaz raz dotrwam do testowania , juz nie wazne z jakim wynikiem
noo chyba, że @ mnie wyprzedzi jak zawsze...
boziu to faktycznie wizytya... bez komentarza... my narzekamy na służbe zdrowia ale tam to widze peełen luz haha, nie denerwuj sie Kochanie :* -
Zdrowiejem diewczyny wsyztskie
a potem rodzimytaki plan na nastepne miesiace
Paula.. noto fsktynie po byku wizyta .. ehh z lekarzmai to tak jest ;/
ale skoro w normie to tzn ze okjak bedziesz u lekarza to dowiedz sie kiedy masz zwiekszac dawke bo mi lekarz powiedzial ze w ciazy trzeba zwiekszyc zeby dzidzius pobieral
cprawda ty od poczatku ciazy dopeiro bierzesz wiec mze nie rzeba bedzie
a ja jeste m wszoku
przeyszlam do domu. zrobiam porzadki, pozmywalam zrobilam obiad napalilamkonwalie86, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
ech boziu bozieńku próbowałam dziś obadac moją szyjkę...wiem że zamknięta-to wyczułam, trochę wyżej niż poprzednio i jest twardawa...śmiać mi się chce na samą myśl jakby mnie mąż zobaczył w tych wszystkich pozycjach służących jej zbadaniu...generalnie znów zgłupiałam i już nie wiem czy to dobrze czy źle
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no to nieciekawie, ale dobrze ze dostaniesz skierowanie do endo..
Ja bylam w szpitalu, zbadali mnie wiec jest wszystko ok, dzidzia tez ok.. Nie widzialam za wyraznie ale jestem spokojniejsza,, chociaz i tak mam bole podbrzusza..
Milego wieczoru dziewczyny!Ania_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paula no to nieciekawie, ale dobrze ze dostaniesz skierowanie do endo..
Ja bylam w szpitalu, zbadali mnie wiec jest wszystko ok, dzidzia tez ok.. Nie widzialam za wyraznie ale jestem spokojniejsza,, chociaz i tak mam bole podbrzusza..
Milego wieczoru dziewczyny! -
Ruda27 wrote:Paula no to nieciekawie, ale dobrze ze dostaniesz skierowanie do endo..
Milego wieczoru dziewczyny!mze boli dlatego ze dzidzia rosnia ??
odpoczywaj sobieRuda27 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:ech boziu bozieńku próbowałam dziś obadac moją szyjkę...wiem że zamknięta-to wyczułam, trochę wyżej niż poprzednio i jest twardawa...śmiać mi się chce na samą myśl jakby mnie mąż zobaczył w tych wszystkich pozycjach służących jej zbadaniu...generalnie znów zgłupiałam i już nie wiem czy to dobrze czy źle
moja raz mnie "nakryl" i do mnei z tekstem jak chcialas zeby cie popiescic to trzeba było mowic a nie po katach sie kryc
Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Milego wieczoru dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dzieki dziewczyny
tak mysle ze to macica sie powieksza
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiscie ze wsystkie maja zdrowiec. Poprostu nie jestem w stanie spamietac co kto pisal
No takie tu maja metody leczeńia na poczatku...troche na oko. Zobaczymy co endo powie. Jesli to samo to sie wkurze!!!
Daria kochana nie przejmuj sie, ja tez czasami czuje bol. Czasem mniej czasem bardziej... Dzieciaki rosna poprostu
Ewela jak ja czekam na twoja fasolkei was wszystkich dziewczyny!!! Nasze bable potrzebuja towarzystwa
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość