Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Ja kupie 13, bo glupia ci..a jestem i wczesniej zrobie jak bede miala
-
ach...gdyby tak kobieta umiała rozmawiać z progesteronem
-"hej, co tam u ciebie?"
-a wiesz musze się opiekowac współlokatorem
a tak...musimy odliczac dni i trenowac cierpliwosć kurfa
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Oj kazda chyba tak ma ze odlicza dni na tes.
Ja ma jutro na 13:30 wiec Olga jutro nasz dzien:)oby dobre wieści były
Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziuszka wrote:Ja wgl cierpliwosci nie mam a tu jeszcze 9 dni. Kiedys tak do wyjazdow odliczalam hahaha zaraz zaczne skreslac dni w kalendarzu
-
Boże myslalam że was nie doczytam...
Ale się dzieje czuje podniete jakbym to ja pobiła test
Jej zaraz będę miała ciążę urojona
Dobrze mi tu z Wami! Choć miałam już dziś dola że w ogóle co tylko Olga widzi moje wypociny
Ludzie! Dlaczego u mnie dopiero początek!? Tak bym chciała zatestować...dla samego testowania
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:Boże myslalam że was nie doczytam...
Dobrze mi tu z Wami! Choć miałam już dziś dola że w ogóle co tylko Olga widzi moje wypociny
Ludzie! Dlaczego u mnie dopiero początek!? Tak bym chciała zatestować...dla samego testowania -
Pisellini wrote:Boże myslalam że was nie doczytam...
Ludzie! Dlaczego u mnie dopiero początek!? Tak bym chciała zatestować...dla samego testowania
Mi jest łatwiej w pierwszej polowie cyklu bo staranka i te klimaty a jak juz czekam na test to mam wrażenie ze sie nie udalo i wogóle lipa ;(
-
nick nieaktualnyPisellini wrote:Boże myslalam że was nie doczytam...
Madziu tu jest tak, że dużo piszemy, czasami piszemy mało jak jakiś słaby dzień, a dzisiaj to w ogóle od rana szaleńśtwo z tą naszą Ewelinką,w iec cięzko się przebić z jakimś innym tematem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Wiecie co, wkur...a mnie podejscie mojego K. pytam sie go dzisiaj co bedzie jesli nam sie nie uda w tym cyklu a on na to ze sprobujemy w nastepnym, opowiadam mu o czyms a on żebym sie nie nakrecala .... Taki obojetny jest ;(
Faceci inaczej do tego podchodzą. My jesteśy bardziej emocjonalne, wszystko przeżywamy, nawet te twardo stąpające po ziemi :] Ja się mojego pytałam kiedys czy jak się kochamy to czy on myśli o tym, że staramy się o dziecko, a on się na mnie popatrzył i mówi, że nie, bo po co. Jak się uda to isę uda, jak nie to będziemy dalej sie starać ;] Ot i męska filozofia -
nick nieaktualny